Főoldal Filmek James Gunn bejelentette, hogy Milly Alcock kapta Supergirl szerepét
Filmek

James Gunn bejelentette, hogy Milly Alcock kapta Supergirl szerepét

Milly Alcock lesz a tökéletes Supergirl.

379
Milly Alcock
Forrás: Sárkányok háza

Hetek óta pletykáltak a szerepről, de a Warner Bros. és a DC Studios végre pontot tett az ügyre, hogy ki kapja James Gunn és a Peter Safran újjáépített DC Univerzumában Supergirl szerepét. Múlt héten már beszámoltunk róla, hogy ketten maradtak versenyben, ma hajnalban pedig Gunn üdvözölte a Sárkányok háza sztárját, Milly Alcock személyében.

Alcock, aki az HBO saját gyártású Sárkányok háza című sorozatában Rhaenyra Targaryen hercegnőt alakította, állítólag a Deadline beszámolója szerint Emilia Jones és Meg Donnelly közül került ki győztesen Kara Zor-El, azaz Supergirl szerepére. Egyelőre nem tudni, hogy szerepet kap-e a Superman: Legacy című filmben, bár arról szól a fáma, hogy már az önálló Supergirl: Woman of Tomorrow című filmje előtt feltűnik a hős más produkcióban, például az említett Gunn alkotásában.

Az már biztos, hogy a fiatal színésznő lesz a Supergirl: Woman of Tomorrow főszereplője, amelynek forgatókönyvét jelenleg Ana Nogueira drámaíró írja. Múlt héten próbafelvételt tartottak, ahol az ausztrál színésznő maga mögé utasította Meg Donnelly (Legion of Superheroes, Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One) és Emilia Jones (CODA, Locke & Key) vetélytársait. Ezt azóta Gunn is megerősítette.

“Ez pontos. Milly fantasztikusan tehetséges fiatal színésznő, és hihetetlenül izgatott vagyok, hogy ő is a DCU része lesz. Igen, először a Sárkányok házában figyeltem fel rá, de a #Supergirl változatos meghallgatásain és próbafelvételein el voltam ájulva. Ő testesíti meg Karát, ahogyan azt @tomking_tk, @bilquis és Ana Nogueira elképzelte.”

Bár sokan azt feltételezték, hogy David Corenswet Supermanje mellett Supergirl is szerepet kap jövőre a filmben, de ez még nem biztos. Bár a jelek azt mutatják, hogy a nagy önálló filmje előtt egy külön DC-projektben fog debütálni Alcock, és csak ezután következik a Supergirl: Woman of Tomorrow, azt azonban még nem tudni, hogy ez a projekt a Superman: Legacy lesz-e. Gunn már idén tavasszal bekapcsolja a kamerákat, akkor kezdődik ugyanis a film forgatása az atlantai filmstúdióban.

Milly Alcock
Forrás: Sárkányok háza
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.