Főoldal Filmek Ketten maradtak versenyben Supergirl szerepéért
Filmek

Ketten maradtak versenyben Supergirl szerepéért

Próbafelvételt tartottak Supergirl szerepéért.

378
Supergirl

A DC Studios egy lépéssel közelebb került, hogy megtalálja a DC Univerzum új Supergirljét. Szerdán a The Hollywood Reporter beszámolójában tudomást szereztünk arról, hogy kik vannak versenyben a Supergirl: Woman of Tomorrow című film főszerepéért, amely James Gunn és Peter Safran univerzumában játszódik.

A jelentés szerint az HBO Sárkányok háza című sorozatának sztárja, Milly Alcock és a The Winchestersben szereplő Meg Donnelly is próbafelvételen járt Supergirl szerepére. Korábbi jelentések szerint a CODA sztárja, Emilia Jones is versenyben volt Supergirl szerepére.

supergirl woman of tomorrow milly alcock meg donnelly

A Supergirl próbafelvételére állítólag január 23-án, kedden került sor Atlantában, ahol Gunn és Safran is jelen volt. Egyelőre nem tudni, mikor születik döntés a Supergirl szereposztásáról, de várhatóan nem húzzák el azt, mivel Supergirl már Gunn Superman: Legacy című filmjében szerepet kaphat. A forgatás a tervek szerint idén tavasszal elkezdődik, szóval gyorsan kell meghozniuk.

A Supergirl: Woman of Tomorrow még nem kapott bemutatódátumot, ahogy rendezőt sem neveztek ki a projekt élére, de azt már megerősítették, hogy Ana Nogueira írja a film forgatókönyvét. Nogueirát egyébként már felkérték korábban egy Supergirl-filmre, amelynek főszereplője Sasha Calle lett volna, és a sztori közvetlenül a Flash: A Villám eseményei után vette volna fel a fonalat. A beszámolók szerint Nogueira korábbi változatát elvetették, de munkáját kedvelte Gunn és Safran, ezért őt kérték fel az új filmnél.

A készülő filmet egy tizenkét részes minisorozat ihlette. Abban a képregényben Kara Zor-El az évek során epikus kalandokat élt át, de úgy találja, hogy életének nincs értelme és célja. Egy fiatal lány, aki látta, hogy a bolygója elpusztult, és a Földre küldték, hogy megvédje a kis unokatestvérét, akinek végül nem volt rá szüksége. Mi értelme volt ennek az egésznek? Bárhová megy, az emberek csak Supermant látják benne. Minden megváltozik, amikor Supergirlt egy idegen lány felkeresi. A világa elpusztult, és a felelős rosszfiúk még szabadlábon vannak. Bármi áron, de a lány bosszút akar állni, és ha Supergirl nem segít neki, akkor egyedül veszi fel a harcot a bűnözőkkel. A kriptoni harcos, egy kutya és egy dühös, összetört szívű gyerek egy ördögi küldetésre indul az űrbe…

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.