Főoldal Filmek Az Ezüst Utazóval bővült a Fantasztikus Négyes szereplőgárdája, és ezzel egy rajongói elmélet is megerősítést nyerhet
Filmek

Az Ezüst Utazóval bővült a Fantasztikus Négyes szereplőgárdája, és ezzel egy rajongói elmélet is megerősítést nyerhet

Tényleg egy színésznő játszhatja az Ezüst Utazót a Fantasztikus Négyes-filmben.

190
Fantasztikus Négyes
Forrás: Marvel Studios

A Fantasztikus Négyes állítólag újabb szereplővel bővült, mivel megtalálták az Ezüst Utazót, s ezzel megerősítést kaphat egy rajongói elmélet is. A Deadline jelentése szerint a Matt Shakman által rendezett, közelgő MCU reboot Julia Garnert választotta a klasszikus gonosz szerepére, amivel látszólag értelmet kap a rajongók körében egyre több témát szolgáltató elmélet, miszerint az új film a Marvel Moziverzum egy alternatív idősíkján játszódik.

Garner, akit leginkább az Ozark című filmben Ruthként nyújtott Emmy-díjas alakításáért ismerhetünk, a hírek szerint Shalla-Balt fogja játszani, akit először Norrin Radd szeretőjeként mutattak be az Ezüst Utazó #1 számában. A Deadline beszámolója azonban megjegyzi, hogy az Ezüst Utazó egy alternatív változatát játssza, ami arra utal, hogy ez a Föld-X – a Marvel egyik legjelentősebb alternatív valóságának – változata.

Bár a Fantasztikus Négyes cselekményének részleteit egyelőre titok övezi, a szereposztással kapcsolatos pletykák szerint Garner Shalla-Bal egy olyan változatát fogja játszani, akit Galactus Heraldjaként ismerhetünk az Ezüst Utazó mellett. A reboot nem a szent idősíkon (a 616-os Földön) játszódik majd, hanem egy alternatív valóságban, amivel sok mindenre választ kaphatunk: például arra, hogy hol volt a Marvel első családja, amikor Thanos megtámadta New Yorkot?

Garner a Marvel leghíresebb családját alakító Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Ebon Moss-Bachrach és Joseph Quinn mellett csatlakozik a szereplőgárdához. A bejelentéshez mellékelt korai promóciós kép alapján a rajongók azt találgatták, hogy a film az 1960-as években játszódik egy alternatív valóságban, miután a képen a Life magazin egy híres számát lapozgatta a Lény.

Most a Marvel Studios-on a sor, hogy bemutassa a Fantasztikus Négyes, miután a Disney felvásárolta a 20th Century Foxot, és ezzel megszerezte a filmes jogokat a karakterek felett. Több próbálkozása is volt a Foxnak, hogy a Marvel első családja megvesse lábát a filmvásznon, de egyszer sem jött össze. A 2000-es években már az Ezüst Utazót is bemutatták, de nem jött be a rajongóknak, és úgy tűnik most, hogy a Marvel egy sokkal fantáziadúsabb történetet szeretne elmesélni a hősökkel.

Majd meglátjuk, hogy mire viszi a Marvel Studios, amikor 2025. július 25-én bemutatják a filmet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események