Főoldal Filmek Harley Quinn teljes jelmezét magára öltötte Lady Gaga a Joker: Folie à deux forgatásán
Filmek

Harley Quinn teljes jelmezét magára öltötte Lady Gaga a Joker: Folie à deux forgatásán

Megmutatták, milyen lesz Lady Gaga jelmeze Harley Quinnként a Joker folytatásában.

458
Joker: Kétszemélyes téboly
Forrás: Warner Bros.

Néhány hete már napvilágra került pár forgatási kép Lady Gaga karakteréről, de akkor még csak a karakter jellegzetes hosszú szőke haját láthattuk a képeken. Tegnap újabb fotók és videók jelentek meg a nagysikerű Joker második részének forgatási napjáról, amin az Arkham Elmegyógyintézet lángokban állt, ma pedig újabb anyagokat töltöttek fel az internetre.

Ma délelőtt újabb fotók és egy videó került fel a netre Todd Phillips Joker-folytatásának forgatásáról, és a felvételeken tisztán kivehetjük Lady Gaga karakterét, aki Harley Quinn-nek öltözött. Todd Phillips várva várt folytatását még mindig New Yorkban forgatják, és ezek a legújabb fotók és videó a forgatásról betekintést nyújtanak, Lady Gagát először láthatjuk teljes jelmezben Harley Quinnként.

Phillips már megosztott egy hivatalos képet a többszörös Grammy-díjas színésznőről Joaquin Phoenix mellett, mint Arthur Fleck, de ezek a felvételek csak arra voltak jók, milyen ruhát és arcfestést visel majd Harleen Quinzel a rajongók kedvenc gonosztevője.

A képregényekben Harley Joker orvosa volt, mielőtt elcsábította volna a manipulatív Bűn Bohóc Hercege, és csatlakozott volna Jokerhez az őrületben, de a pletykák szerint a karakter ebben a filmben egy másik arkhami beteg lesz. Erre utalhatnak a korábban megosztott forgatási anyagok is, amin Lady Gaga betöri egy üzlet kirakatát, majd letartóztatják, és a Gotham-i intézetbe zárják, ahol találkozik szerelmével. A cselekmény részleteit egyelőre titokban tartják, de azt már tudjuk, hogy a film nagy része az Arkham Asylumban fog játszódni, és zenés számokat is tartalmaz majd.

A Joker folytatása nem ugyanabban a világban fog játszódni, mint a DC Univerzum fő eseményei – amin James Gunn és Peter Safran dolgozik – hanem az úgynevezett Elseworlds univerzumban. Ennek a másik párhuzamos univerzumnak a része Matt Reeves rendezőtől a Batman, vagy éppen J.J. Abramstől a Superman és a Constantine 2.

A Joker: Folie à Deux 2024. október 4-én kerül a mozikba, pontosan öt évvel a Joker debütálása után.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.