Főoldal Filmek Patty Jenkins nem hagyta ott a Wonder Woman 3.-at, és nem mondott le a Rogue Squadron bemutatójáról
Filmek

Patty Jenkins nem hagyta ott a Wonder Woman 3.-at, és nem mondott le a Rogue Squadron bemutatójáról

Patty Jenkins vallomása szerint nem hagyta ott a Wonder Woman 3-at.

351
Wonder Woman 1984

A Wonder Woman rendezője, Patty Jenkins megtörte a hallgatást, miután múlt héten olyan cikkek születtek, hogy a Wonder Woman 3. története körül kialakult vita miatt inkább otthagyta a projektet. Jenkins a közösségi médiában közzétett hosszas nyilatkozatában tisztázta, hogy nem hagyta ott a projektet, és látszólag megerősítette, hogy az új vezetés alatt nem biztos Wonder Woman sorsa.

A Wonder Woman 3. mellett kitér a Lucasfilm projektjére is, hogy a hírek ellenére továbbra is dolgozik a Rogue Squadron elkészítésén, de konkrétumokat itt sem árult el. A Twitter-fiókján közzétett nyilatkozatában Jenkins “vonzó clickbaitnek” nevezi azokat a híreket, amelyek szerint kiszállt a Wonder Woman 3-ból, és azt írja, hogy “Soha nem álltam fel. Nyitott voltam arra, hogy bármit megfontoljak, amit kérnek tőlem”.

Ebből a mondatból úgy tűnik, hogy a DC Studios új vezetése és a SnyderVerse eltörlése alatt a Wonder Woman 3. mindig is veszélyben voltak, hogy kihúzzák a sorból, mert nem illik bele az új tervbe. “Úgy tudtam, hogy jelenleg semmit sem tehetek azért, hogy előremozduljon a projekt. A DC nyilvánvalóan teljesen beletemetkezett a változásokba, amiket meg kell tenniük, így megértem, hogy ezek a döntések most nehéznek bizonyulnak”. A DC komoly változásokon megy keresztül, és James Gunn és Peter Safran továbbra a 10 éves terven dolgozik, amit a héten fognak bemutatni a Warner Bros. Discovery vezetőjének. Gunn nemrég elárulta, hogy vezetése alatt Superman a legfőbb prioritás az új DC számára.

Jenkins azzal folytatta, hogy köszönetet mondjon Lynda Carternek, akivel a Wonder Woman 1984 stáblista alatti jelenetében találkozhattunk, és visszatért volna a harmadik részben is. Természetesen köszönetet mondott Gal Gadotnak is, “Gal a legnagyobb ajándék, amit ezen az egész utazáson kaptam. Egy nagyra becsült barát, inspiráció és testvér. Nincsenek szavak, amelyekkel kifejezhetném, mennyire varázslatos ő”.

A szomorú hír után viszont egy jó hír, hogy a Star Wars-filmet valóban otthagyta, miután nyilvánvalóvá vált, hogy jelentős csúszás elő néz a Wonder Woman 3. A Disney azóta törölte a filmet a naptárából, most azonban Jenkins azt állítja, hogy a Lucasfilm megkereste őt a történtek után, hogy visszatérjen a messzi-messzi galaxisba, és folytassák a közös munkát. Erre Jenkins igent mondott.

“Új megállapodást kötöttek velem. Valójában még mindig dolgozom [a Rogue Squadronon], és a projekt azóta is aktív fejlesztés alatt áll”. Jenkins szerint viszont még mindig nem világos, hogy az aktív fejlesztési folyamat ellenére még mindig nem biztos, hogy a filmet bemutatják.

Patty Jenkins Gal Gadot
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.