Főoldal Filmek A The Walking Dead sztárjával erősít a Ballerina
Filmek

A The Walking Dead sztárjával erősít a Ballerina

Újabb nagy név csatlakozott a Ballerina szereplőihez.

166
Norman Reedus

Norman Reedus csatlakozik a John Wick spinoffjához, a Ballerina című filmhez, a másik főszerepben Ana de Armas mellett. A Lionsgate tegnap este jelentette be, hogy Reedus lesz a másik főszereplő de Armas mellett a készülő filmben. A filmet a John Wick spinoffjaként jelentették be, a főszerepben pedig a bérgyilkos Balleriánával.

A John Wick: 3. felvonás – Parabellum egyik jelenetében Wick meglátogat egy balett-társulatot, amit a Ruska Roma bűnszövetkezet vezetője vezet. Wickhez hasonlóan de Armas is egy Rooney nevű bérgyilkost alakít majd, a film pedig a 3. és 4. fejezet eseményei között játszódik, ahogy arról Keanu Reeves beszélt december elején.

Reeves elárulta, hogy a történet középpontjában egy fiatal nő áll, aki nagyon nehéz körülmények között él, és aki bosszút akar állni. Megölték az apját, de nem tudja, hogy a tettes, ezért bosszúhadjáratra indul, hogy felfedezze a múltját, és válaszokat kapjon a kérdéseire, mivel még fiatalon elvesztette az apját. Annyira emlékszik csak, hogy valaki betört a házba és megölte az apját, akinek volt egy tetoválása. És ahogy a John Wick-filmekből tudjuk, ha van egy tetoválásod, akkor valami nagyon rossz fog történni.

A most csatlakozott Reedus karakterével kapcsolatos részleteket nem osztottak meg, egyelőre nem tudni, hogy a jók oldalára áll a The Walking Dead egykori sztárja, vagy esetleg a Ballerina elleni küzdelemben játszik fontos szerepet. A Ballerina mellett Reedus a Death Stranding 2. című videojátékban Sam Porter Bridges szerepét is újra eljátssza, amit a The Game Awards-on jelentettek be.

A Ballerina és a John Wick 4. felvonás mellett egy másik projekten is dolgoznak a készítők. A Budapesten forgatott The Continental című tévésorozat-spinoff utómunkálataival vannak elfoglalva, amely a John Wick-univerzumban fontos szerepet betöltő bérgyilkoshoteljének krónikája lesz.

A Ballerina forgatása jelenleg is tart, a rendező Len Wiseman (Die Hard 4.0 – Legdrágább az életed), a forgatókönyvön pedig Shay Hatten dolgozott. A filmben visszatér Ian McShane, Keanu Reeves, Lance Reddick, illetve Anjelica Huston is szerepet kap majd, aki a balett-társulat igazgatójának szerepét alakítja újra a John Wick 3. rész után. A film még nem kapott megjelenési időpontot.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Walking Dead
Sorozatok

[NYCC2023] Carol hivatalosan is visszatér a The Walking Dead: Daryl Dixon 2. évadában

A The Walking Dead: Daryl Dixon visszahozza főhősünk régi barátját a folytatásban.

The Walking Dead: Daryl Dixon
Sorozatok

A The Walking Dead: Daryl Dixonból végre választ kaptunk, hogy főhősünk hogyan jutott el Franciaországba

A The Walking Dead: Daryl Dixon legújabb epizódjából megtudtuk, hogy Norman Reedus...

The Walking Dead
Sorozatok

Kiderült, hogy Daryl Dixon miért nem szerepelt The Walking Dead-képregényekben

Robert Kirkman elárulta, hogy a Norman Reedus által megformált Daryl Dixon miért...

The Walking Dead: Daryl Dixon
Előzetesek

Kaptunk egy teaser előzetest a The Walking Dead: Daryl Dixon című spinoff-sorozathoz

A The Walking Dead közkedvelt karaktere, Daryl saját sorozatot kap idén ősszel.