Főoldal Filmek Keanu Reeves elárulta, a John Wick idővonalán hol helyezkedik el a Ballerina
Filmek

Keanu Reeves elárulta, a John Wick idővonalán hol helyezkedik el a Ballerina

Így már érthető, hogy John Wick miért kap vendégszerepet.

519
Keanu Reeves

A múlt hétvégi Comic Con Experience 2022 – más néven CCXP – alkalmával Keanu Reeves felfedte, hogy mikor is játszódik a közelgő John Wick spin-off, a Ballerina. A közelgő John Wick: 4. fejezet panelbeszélgetésén Reeves-t arról kérdezték, hogy tudja-e, mikor játszódik a Ballerina – amelyben Ana de Armas a főszereplő – a nagyobb John Wick-univerzumban.

Reeves megerősítette, hogy tisztában van, mikor játszódik a mellékszál. Nincs nagy meglepetés benne, hogy a jövőre érkező spin-off eseményei a John Wick: 3. fejezet – Parabellum és a következő negyedik rész között játszódik. A panelen Reeves röviden beszélt a készülő filmről is, elárulta néhány dolgot, hogy amire számíthatunk a főszereplőtől, amiben egyébként Reeves karaktere mellett Ian McShane is feltűnik majd.

[Ő egy] nő, aki nagyon nehéz körülmények között él, és aki bosszút akar állni. Bárki is ölte meg őt – valaki megölte az apját. Ki lehet az? És így ez az ő utazása, hogy ténylegesen megértse a múltját. Fiatalon elvesztette az apját, és nem igazán tudja, mi történt. Csak azt, hogy valaki bejött a házba és megölte az apját, akinek volt egy tetoválása. És ahogy a John Wickből tudjuk, ha van egy tetoválásod, akkor valami történni fog

Keanu Reeves

A projektet először 2019-ben jelentették be a John Wick: Chapter 3 – Parabellum című film mozibemutatóját követően. A filmben először láthattuk a Ballerina bérgyilkosokat, akiket az Anjelica Huston karaktere által vezetett Ruska Roma szindikátus képez ki. A Ballerina főszereplője egy fiatal bérgyilkosnő, aki bosszút akar állni azokon, akik megölték a családját. A filmet Len Wiseman rendezi Shay Hatten (A holtak serege) forgatókönyve alapján. A Lionsgate oldaláról James Myers felügyeli a filmet; a spin-off producerei Basil Iwanyk, Erica Lee, Keanu Reeves és Chad Stahelski.

A Lionsgate jelenleg a John Wick: 4. felvonás utómunkálatával van elfoglalva, a filmet pedig a tervek szerint 2023. március 24-én mutatnak be a mozikban. A stúdió emellett a The Continental című előzménysorozaton is dolgozik, ami a Peacockon streaming szolgáltató mutat majd be.

John wick 3 angelica huston e1570555892595
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

John Wick: 4. felvonás
Filmek

Donnie Yen visszatér a John Wick új spinoff-filmjében

Újabb fejezettel gazdagodik a bérgyilkosok világa.

Sonic, a sündisznó 3.
Filmek

Kiderült, melyik karaktert szinkronizálja Keanu Reeves a Sonic, a sündisznó 3. részében

Keanu Reeves nem is akármelyik karaktert szinkronizálja a Sonic, a sündisznó 3....

CinemaCon Lionsgate
Filmek

CinemaCon: A Lionsgate bemutatója

Volt minden a Lionsgate előadásában a CinemaConon: horror, akció, dráma és életrajzi...