Főoldal Filmek Keanu Reeves elárulta, a John Wick idővonalán hol helyezkedik el a Ballerina
Filmek

Keanu Reeves elárulta, a John Wick idővonalán hol helyezkedik el a Ballerina

Így már érthető, hogy John Wick miért kap vendégszerepet.

161
Keanu Reeves

A múlt hétvégi Comic Con Experience 2022 – más néven CCXP – alkalmával Keanu Reeves felfedte, hogy mikor is játszódik a közelgő John Wick spin-off, a Ballerina. A közelgő John Wick: 4. fejezet panelbeszélgetésén Reeves-t arról kérdezték, hogy tudja-e, mikor játszódik a Ballerina – amelyben Ana de Armas a főszereplő – a nagyobb John Wick-univerzumban.

Reeves megerősítette, hogy tisztában van, mikor játszódik a mellékszál. Nincs nagy meglepetés benne, hogy a jövőre érkező spin-off eseményei a John Wick: 3. fejezet – Parabellum és a következő negyedik rész között játszódik. A panelen Reeves röviden beszélt a készülő filmről is, elárulta néhány dolgot, hogy amire számíthatunk a főszereplőtől, amiben egyébként Reeves karaktere mellett Ian McShane is feltűnik majd.

[Ő egy] nő, aki nagyon nehéz körülmények között él, és aki bosszút akar állni. Bárki is ölte meg őt – valaki megölte az apját. Ki lehet az? És így ez az ő utazása, hogy ténylegesen megértse a múltját. Fiatalon elvesztette az apját, és nem igazán tudja, mi történt. Csak azt, hogy valaki bejött a házba és megölte az apját, akinek volt egy tetoválása. És ahogy a John Wickből tudjuk, ha van egy tetoválásod, akkor valami történni fog

Keanu Reeves

A projektet először 2019-ben jelentették be a John Wick: Chapter 3 – Parabellum című film mozibemutatóját követően. A filmben először láthattuk a Ballerina bérgyilkosokat, akiket az Anjelica Huston karaktere által vezetett Ruska Roma szindikátus képez ki. A Ballerina főszereplője egy fiatal bérgyilkosnő, aki bosszút akar állni azokon, akik megölték a családját. A filmet Len Wiseman rendezi Shay Hatten (A holtak serege) forgatókönyve alapján. A Lionsgate oldaláról James Myers felügyeli a filmet; a spin-off producerei Basil Iwanyk, Erica Lee, Keanu Reeves és Chad Stahelski.

A Lionsgate jelenleg a John Wick: 4. felvonás utómunkálatával van elfoglalva, a filmet pedig a tervek szerint 2023. március 24-én mutatnak be a mozikban. A stúdió emellett a The Continental című előzménysorozaton is dolgozik, ami a Peacockon streaming szolgáltató mutat majd be.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

John Wick: 4. felvonás
Filmek

Keanu Reeves külön kérte, hogy úgy végződjék a John Wick: 4. felvonás

Nem egyértelmű a John Wick: 4. felvonás befejezése, hogy meghalt vagy életben...

Tomb Raider
Filmek

Egy rajongó megrajzolta, mennyire vad lenne Ana de Armas Lara Croftként

Nagyon vadul néz ki Lara Corftként Ana de Armas.

John Wick: 4. felvonás
Filmek

A John Wick: 4. felvonás alternatív befejezése nem nyerte el a közönség tetszését a tesztvetítésen

A közönségnek mindkét befejezést levetítették, de nem voltak elragadtatva az alternatív befejezéstől.

John Wick: 4. felvonás
Filmek

A Lionsgate fejese megerősítette, hogy készül a John Wick 5. része

A John Wick: 4. felvonás nagy sikere után naná hogy lesz folytatás!