x
Close


Közelgő események

Filmek

Keanu Reeves elárulta, a John Wick idővonalán hol helyezkedik el a Ballerina

Így már érthető, hogy John Wick miért kap vendégszerepet.

Keanu Reeves elárulta, a John Wick idővonalán hol helyezkedik el a Ballerina
  • Publisheddecember 9, 2022

A múlt hétvégi Comic Con Experience 2022 – más néven CCXP – alkalmával Keanu Reeves felfedte, hogy mikor is játszódik a közelgő John Wick spin-off, a Ballerina. A közelgő John Wick: 4. fejezet panelbeszélgetésén Reeves-t arról kérdezték, hogy tudja-e, mikor játszódik a Ballerina – amelyben Ana de Armas a főszereplő – a nagyobb John Wick-univerzumban.

Reeves megerősítette, hogy tisztában van, mikor játszódik a mellékszál. Nincs nagy meglepetés benne, hogy a jövőre érkező spin-off eseményei a John Wick: 3. fejezet – Parabellum és a következő negyedik rész között játszódik. A panelen Reeves röviden beszélt a készülő filmről is, elárulta néhány dolgot, hogy amire számíthatunk a főszereplőtől, amiben egyébként Reeves karaktere mellett Ian McShane is feltűnik majd.

[Ő egy] nő, aki nagyon nehéz körülmények között él, és aki bosszút akar állni. Bárki is ölte meg őt – valaki megölte az apját. Ki lehet az? És így ez az ő utazása, hogy ténylegesen megértse a múltját. Fiatalon elvesztette az apját, és nem igazán tudja, mi történt. Csak azt, hogy valaki bejött a házba és megölte az apját, akinek volt egy tetoválása. És ahogy a John Wickből tudjuk, ha van egy tetoválásod, akkor valami történni fog

Keanu Reeves

A projektet először 2019-ben jelentették be a John Wick: Chapter 3 – Parabellum című film mozibemutatóját követően. A filmben először láthattuk a Ballerina bérgyilkosokat, akiket az Anjelica Huston karaktere által vezetett Ruska Roma szindikátus képez ki. A Ballerina főszereplője egy fiatal bérgyilkosnő, aki bosszút akar állni azokon, akik megölték a családját. A filmet Len Wiseman rendezi Shay Hatten (A holtak serege) forgatókönyve alapján. A Lionsgate oldaláról James Myers felügyeli a filmet; a spin-off producerei Basil Iwanyk, Erica Lee, Keanu Reeves és Chad Stahelski.

A Lionsgate jelenleg a John Wick: 4. felvonás utómunkálatával van elfoglalva, a filmet pedig a tervek szerint 2023. március 24-én mutatnak be a mozikban. A stúdió emellett a The Continental című előzménysorozaton is dolgozik, ami a Peacockon streaming szolgáltató mutat majd be.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.