x
Sorozatok

Keanu Reeves és Ian McShane visszatérésről tárgyal a készülő Ballerina spinoff-sorozatban

A franchise sztárja, Keanu Reeves is feltűnhet a Ballerina-sorozatban.

Keanu Reeves és Ian McShane visszatérésről tárgyal a készülő Ballerina spinoff-sorozatban
  • Publishednovember 9, 2022

A hírek szerint Keanu Reeves és Ian McShane a visszatér tárgyal a Ballerina című sorozatban, ami a John Wick-franchise egyik spinoff-sorozata lesz. A felfedezésről a Collider számolt be elsőként, és a lap úgy tudja, hogy a legendás bérgyilkos már Prágában van, hogy leforgassa a jeleneteit Ana de Armas oldalán.

A hír nem sokkal azután érkezett, hogy bejelentették, Ian McShane visszatér Winston szerepében. A filmekben ő játszotta a rajongók által kedvelt The Continental Hotel igazgatóját. Azt egyelőre nem tudni, hogy Reeves megjelenése csupán egy cameo vagy nagyobb szerepet kap a sorozatban. John Wicket legutóbb a John Wick: 3. felvonás – Parabellum című filmben láthattuk. A történtek után kérdőjeles, hogy Winston és Wick között elmérgesedik-e a dolog, vagy az igazgató megmenti a bérgyilkost. Erre valószínűleg nem a sorozatból kapunk majd választ, hanem a jövőre érkező negyedik filmből. A Lionsgate a filmet 2023. március 23-án fogja bemutatni a mozikban.

Nagyon örülünk, hogy Ian McShane csatlakozik hozzánk a Ballerina egyik kulcsszerepében. Az eredeti John Wick óta szerves része a franchise-nak. Jó érzés volt vele együtt utazni ezen az úton, ahogy a Wick-univerzum bővül.

Basil Iwanyk

Bár jelenleg is forog a Ballerina, a John Wick spin-offról egyelőre keveset tudni, mindössze annyit tudunk a sorozatról, hogy a Ballerina lesz a főszereplő – egy fiatal bérgyilkosnő, akit arra ösztönöz, hogy felkutassa a családja meggyilkolásáért felelős embereket, és igazságot szolgáltasson nekik. A Ballerina egyszer már feltűnt a filmvásznon a harmadik részben, amikor a kiképzéséről láthattunk jeleneteket. A karaktert Unity Phelan amerikai balett-táncosnő alakította.

A mozifilmek mellett több sorozattal is bővül a franchise, a Ballerian mellet érkezik a Magyarországon forgatott The Continental című tévésorozat is a Peacock streaming szolgáltató bemutatásában. A sorozat középpontjában a fiatal Winston kap szerepet, akit Colin Woodell alakít.

A Ballerina című sorozatot Len Wiseman rendezi, Shay Hatten forgatókönyve alapján. Basil Iwanyk, Erica Lee és Chad Stahelski producerként vesz részt a munkában.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.