Főoldal Filmek Dwayne Johnson maximálisan biztos benne, hogy Black Adam és Superman harcára sor kerül a DCEU-ban
Filmek

Dwayne Johnson maximálisan biztos benne, hogy Black Adam és Superman harcára sor kerül a DCEU-ban

Egy Superman és Black Adam bunyóra ki nem váltana jegyet.

356
Black Adam

A Black Adam sztárja nem először jelenti ki, hogy karaktere és Superman találkoznak a jövőben, sőt, az első vetítésekről kiszivárgott információk alapján érdemes lesz végig ülni a stáblistát, ugyanis kapunk egy vendégszereplőt. Igen, azt a bizonyos karaktert láthatjuk majd a film végén. Most Dwayne Johnson ismételten azt hangoztatta, hogy Black Adam és Superman meccsére sort kerítenek a jövőben.

A Cinema Blend interjúvolta meg a Black Adam főszereplőjét. A The Rock megerősítette a beszélgetésben, hogy továbbra is biztos benne, hogy a Black Adam új korszakot jelent az egyébként is küszködő DC filmes univerzumában. Arra a kérdésre, hogy Black Adam és Superman valaha is ökölbe szorítja-e majd a kezét, Johnson így felelt: “Abszolút. Ez az egésznek ez a lényege. Egy új korszak kezdődik a DC univerzumban”.

A beszélgetés későbbi felében kitért arra is, hogy a DC meghallotta a rajongók szavát, és mindent megtesz, hogy megfeleljen az elvárásaiknak, bár figyelmeztetett, hogy “valamikor az út végén” lehet, hogy nem lesz képes erre.

Johnson szilárdan hisz abban, hogy a DCEU – amely Az acélember című filmmel kezdődött, és azóta készült még az Öngyilkos osztag, Az Igazság Ligája, a Wonder Woman és így sorolhatnánk a szólófilmeket – egy átmeneti időszakot élt át, és a Black Adammel valami új kezdődik.

Szóval végül, miután sok hónapból sok év lett, eljutottunk oda, ahova eljutottunk. És az egész cél és szándék most erre az új korszakra, új időre irányul. Most pedig építsük ki.

Dwayne Johnson

A Halálos iramban és a Jumanji sztárja nem először nyilatkozott a DCEU jövőjéről, hiszen Johnson augusztusban úgy fogalmazott, hogy “optimista” abban, hogy egy napon a DC Moziverzum és a Marvel Moziverzum hőseinek útja keresztezik egymást a filmvásznon. Erre egyszer a képregényekben már sor került, és ha gatyába rázzák a DC karaktereit, talán a Marvel Studios is lát fantáziát benne.

Black Adam
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.