Főoldal Filmek Dwayne Johnson biztos benne, hogy a DCEU és az MCU egyszer egyesíti majd erőit a filmvásznon
Filmek

Dwayne Johnson biztos benne, hogy a DCEU és az MCU egyszer egyesíti majd erőit a filmvásznon

Azt megnéznénk, ahogy Az Igazság Ligája és a Bosszúállók csapatban harcolnak.

161
Black Adam

A Black Adam sztárja, Dwayne Johnson reményét fejezte ki, hogy egyszer a filmvásznon is láthatjuk a DC Moziverzum és a Marvel Moziverzum erőit közösen fellépni egy crossoverben. A Total Film magazin legújabb számában Hollywood legjobban fizető színésze kitért a stúdió azon törekvéseire, hogy új karakterek és spinoffok bevezetésével bővítsék a DCEU-t.

A Szikla ez interjúban elmondta, hogy milyen fontos szerepet tölt be karaktere a DC Moziverzum jövőbeli tervében, és éppen Black Adam lehet a kulcs olyan filmek előtt, amiket a Marvel karaktereivel közösen forgatnak le.

Optimista vagyok. Csak a természetem optimista. És különösen, amikor a kreatívokról van szó. Különösen, ha filmekről van szó, illetve ha a DC szuperhősök és szupergonoszok panteonjáról beszélünk. Az utca túloldalán ott van a Marvel szuperhősök és szupergonoszok panteonja. Számomra ezek nem csak létezhetnek, de szerintem egy nap keresztezniük kellene az útjaikat.

Dwayne Johnson

A DC Comics és a Marvel már párszor egyesítette erőit különböző képregényekben, de a filmvásznon még nem ütköztek össze, és jelenleg a DC a Warner Bros. Discovery fúziója után erre még nagyon sokat kell várni. Előbb rendezni kell a DC Moziverzum sorait, s csak utána beszélhetünk ilyen nagyszabású tervekről, amiben például a Bosszúállók is szerepet kaphatnának. A Batgirl nagy visszhangot váltott ki, amikor néhány hete a stúdió egyszerűen törölte a filmet, az eset pedig lavinát indított el. Azóta több animációs sorozatot is levettek az HBO Max kínálatából, és várhatóan további filmeket fognak majd törölni.

A Warner Bros. Discovery egy 10 éves tervet is bejelentett a DC-filmek számára, amely hasonló lesz ahhoz, amit a Disney és Kevin Feige a Marvel esetében csinál. A DC Films elnöke, Walter Hamada állítólag a Batgirl hirtelen törlése miatt a felmondást is fontolóra vette, de beleegyezett, hogy legalább a Black Adam október 21-i bemutatójáig a stúdióval marad.

Johnson arra számít, hogy a Black Adam új korszakot nyit a DC számára, és a filmet “egy remélhetőleg nagyon hosszú történetmesélési út kezdetének” nevezte. Az biztos, hogy Black Adam a jövőben szemtől szemben állhat egyik legnagyobb ellenfelével, Shazammel, de útjaik nem most fogják keresztezni egymást. Johnson Shazam után szívesen megküzdene Superman ellen is, a probléma ezzel csak annyi, hogy perpillanat nincs Acélembere a DC-nek, legalábbis Henry Cavill alatt rezeg a léc, hogy vállal-e több szerepet.

Black Adam

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.