Főoldal Sorozatok Az évtized visszavágójára kerül sor az Amazon: Ügyvéd évadzáró epizódjában
Sorozatok

Az évtized visszavágójára kerül sor az Amazon: Ügyvéd évadzáró epizódjában

Erre a visszavágóra csaknem 12 évet kellett várnunk.

694
Amazon: Ügyvéd
Forrás: Marvel Studios

A Marvel Studios kiadott egy új promóciós videót a csütörtöki Amazon: Ügyvéd évadzáró epizódjához, és amellett, hogy elárulja, mi vár a sorozat főhősére, Jennifer Waltersre a mindent eldöntő kilencedik epizódban, egy igazán epikus visszavágóra is vethetünk egy pillantást, amire valószínűleg minden rajongó vágyott.

A Disney+ most csütörtökön mutatja be az Amazon: Ügyvéd utolsó epizódját az első évadból, és a kedvcsináló alapján rengeteg mindent belezsúfolnak majd a fináléba. Kezdjük azzal, hogy még mindig nem tudjuk, ki áll az Intelligencia és a “HulkKing” nickname mögött, vagy hogy Jennifer Walters miért került a célpontjukba. Az a tény, hogy Walters vérével több Hulkot is képesek lehetnek létrehozni, valószínűleg választ ad a kérdésre, és hogy miért, arra pedig újabb utalást kaptunk a sorozatban, mégpedig hogy a Vörös Hulk felbukkanhat a kilencedik epizódban.

Az új promóanyag többnyire már ismerős képsorokat tartalmaz az előző epizódokból, de ha jobban megfigyeljük, akkor láthatunk egy rövid jelenetet Hulk és korábbi ellenfele között. Az első epizód stáblista utáni jelenetében Hulk egy sakaari repülővel elhagyta a Földet, most azonban visszatér, hogy megküzdjön a Förtelemmel. Erre a visszavágóra a 2008-as A hihetetlen Hulk óta várunk. Jó kérdés, hogy Emil Blonsky a kezdetektől fogva manipulálja az eseményeket, s megjátszotta csak magát, ebből a részletből még nem derült ki, de lehetséges, hogy valójában a Vezér mozgatja a szálakat a háttérből – ugyanis nemrég megtudtuk, hogy az Amazon is feltűnik majd az Amerika kapitány: Új világrend című filmben.

A stúdiónak fel kell pörgetnie az eseményeket a fináléban, különösen azok után, hogy több pletyka is megjelent a tervekről, hogy akár új Hulk-film is készülhet a World War Hulk története alapján. A Marvel Studios hivatalosan még nem jelentette be, de ahogy már mondtuk, a sorozat első epizódjának végén kaptunk utalást rá. Emellett pedig a Disney hamarosan visszaszerezheti a filmes jogokat, amit most a Universal Pictures birtokol.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A galaxis őrzői vol. 3.
Filmek

Zoë Saldaña újraforgatná a Bosszúállók-filmeket, és elárulta azt is, mit csinálna máshogy

Gamorát alakító Zoe Saldaña ha tehetné, újraforgatná az utolsó két Bosszúállók-filmet.