Főoldal Filmek Az Amazon: Ügyvéd epizódján keresztül a Marvel Studios megerősítette volna a World War Hulk projektet?
Filmek

Az Amazon: Ügyvéd epizódján keresztül a Marvel Studios megerősítette volna a World War Hulk projektet?

Tényleg érkezik majd a World War Hulk képregénysorozat feldolgozása?

356
Amazon: Ügyvéd
Forrás: Marvel Studios

A 2008-as A hihetetlen Hulk óta azért nem készül önálló film Hulkkal, mert a Marvel Studios és a Universal Pictures kötött egy megállapodást a karakter forgalmazási jogairól, mielőtt a Disney felvásárolta volna őket. Most azonban úgy gondolják többen, hogy ez a megállapodás a végéhez közeledik, vagyis a Disney visszakapja a jogot, s ez akár egy önálló új filmet is jelenthet a zöld melákkal a főszerepben.

Az Amazon: Ügyvéd legutóbbi epizódja után talán erre nem is kell olyan sokat várni már, hiszen Banner egy sakaari űrhajóval elhagyta a Földet. Mark Ruffalo évek óta játszik a gondolattal, hogy a World War Hulk című képregényt feldolgozzák majd a filmvásznon, most pedig az Entertainment Weekly lapnak adott interjúban megerősítette, hogy bízik benne, ezt a történetszálat feldolgozzák a jövőben.

Az a király ebben a világban, hogy bármi lehet. Öt év múlva teljesen átváltozhat bármivé, ami éppen aktuális. Szinte látom, hogy visszatér a ‘Berserker Hulk’ vagy a ‘World War Hulk’. Bárhová mehet. Ennek ez a szépsége – a kezdetektől mostanáig öt különböző változatot játszottam, és ettől volt érdekes számomra, és remélem, mások számára is érdekesen alakult.

Mark Ruffalo

Még azt is megtudtuk a színésztől, hogy amikor felkérték, hogy szerepeljen az Amazon: Ügyvéd című Disney+ sorozatban, azzal a feltétellel vállalta el a szerepet, hogy Bruce Banner átadja a stafétát Jennifer Waltersnek. Ez azonban nem jelenti azt, hogy Ruffalo végzett a Marvelnél. Természetesen nem szeretne lemondani Hulkról. Sőt, éppen az ellenkezőjéről beszélt, hogy szívesen feltárna olyan dolgokat a karakteréről, amire nem kaptunk választ, például arra, hogy a Bosszúállók: Végtelen háborúban miért nem tudott átalakulni Okos Hulkká.

“Van egy rés, amikor nem tudjuk, mi történt vele, és hirtelen professzor lett belőle, és már nem Banner, miután nem tudott Hulkká változni. Tetszik, ahogy elkezdjük boncolgatni azt a világot, de úgy gondolom, hogy szinte egy önálló történetet is el lehet mesélni csak arról az [öt] évről.”

Úgy tűnik, Ruffalo többet tud mindenkinél, köztük Bruce titokzatos életéről is abból az időszakból, de vajon a másik fickó mit gondol a jelenlegi status quóról. Talán szeptember elején a D23 Expo után okosabbak leszünk, ahol számos nagy projektet bejelent majd a Marvel Studios.

She-Hulk
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.