Főoldal Előzetesek A M3GAN előzetesében azt láthatjuk, milyen egy babába bújtatott gyilkos természetű mesterséges intelligencia
Előzetesek

A M3GAN előzetesében azt láthatjuk, milyen egy babába bújtatott gyilkos természetű mesterséges intelligencia

Hátborzongató lett James Wan új horrorfilmje, a M3GAN.

366

James Wan, az Insidious és A démonok között írója és rendezője elborult elméjének szüleménye a M3GAN, egy teljesen új, eredeti film. Az első információkat még április végén osztották meg velünk a Las Vegas-i CinemaCon alatt, és már akkor tudtuk, hogy a Blumhouse legújabb produkciója enyhén szólva is hátborzongató lesz. A főszerepben a Model Three Generative Android, röviden M3GAN.

Az Eleven kór íróitól és A fekete telefon producerétől kerül bemutatásra az új horrorfilm. A január elején a mozikba kerülő M3GAN a mesterséges intelligencia technológiai fejlődésének sötét oldalát vizsgálja, egy csábító vonalat, amelyet a társadalom egyszerre tisztel az előnyeiért, de fél a sötét és ijesztő ismeretlenektől. Amikor a zseniális robotikus Gemma, akit Allison Williams alakít, egy élethű babát tervez, amely a mesterséges intelligenciával ruház fel.

Gamma megtudja, hogy Cay nemrég egy autóbalesetben elvesztette mindkét szülejét, a kislányt nagynénje gondjaira bízzák. Gemma briliáns robotikus egy játékgyártó cégnél, és a mesterséges intelligencia segítségével kifejleszti a M3GAN névre hallgató, élethű babát, melynek rendeltetése, hogy a gyermek legnagyszerűbb társa, és a szülők legnagyszerűbb szövetségese legyen. Miután váratlanul a gyámsága alá kerül elárvult unokahúga, Gemma igénybe veszi a M3GAN prototípusát – és ennek a döntésének felfoghatatlan következményei lesznek…

https://youtu.be/t3jgd3qF_r0

A Blumhouse új, vérfagyasztó thrillerének főszereplője Allison Williams (Tűnj el!, Csajok); a filmet Gerard Johnstone (Házi őrizet) rendezte, a forgatókönyvet Akela Cooper (Eleven kór, The Nun 2) írta James Wan (Eleven kór, Fűrész, Insidious: a gonosz háza, és a Démonok között sorozat) ötletéből.

A M3GAN 2023. január 12-én érkezik a magyar mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Aquaman és az Elveszett Királyság
Filmkritikák

Aquaman és az Elveszett Királyság kritika

Látványban előrelépés, történetben gyengébb lett az Aquaman folytatása.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Filmek

Horrorelemekben és vízi zombikban is gazdag lesz az Aquaman és az Elveszett Királyság

James Wan visszatér a gyökerekhez az Aquaman és az Elveszett Királyság kamerái...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

James Wan tisztázta az Aquaman és Elveszett Királyság újraforgatása körüli pletykákat

Tényleg csak a sajtó verte nagydobra, hogy baj van az Aquaman folytatásával?