Főoldal Filmek Ezra Miller találkozott a Warner Bros. Discovery vezetőivel, hogy megmentsék a Flasht
Filmek

Ezra Miller találkozott a Warner Bros. Discovery vezetőivel, hogy megmentsék a Flasht

A hírek szerint javult a helyet, és talán láthatjuk Flash kalandját a filmvásznon.

354
Flash

Ezra Miller sorozatos problémáival hívta fel magára a figyelmet az elmúlt időben, és állítólag ultimátumot kapott a Warner Bros. Discovery új vezetőségétől. Három pontot fogalmaztak meg, hogy milyen opciók lehetnek a Flash bemutatójával kapcsolatban, és ebből az első az volt, hogy az elmúlt hetekben nyilvános bocsánatkérő levelet fogalmazott meg, most pedig állítólag egy személyes találkozóra is sor került a Warner Bros. filmes részlegének vezetőivel.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Miller és ügynöke, Scott Metzger találkozott a Warner Bros. filmstúdió filmes elnökeivel, Michael De Lucával és Pam Abdyval, ahol állítólag bocsánatot kértek, amiért negatív fényben tűntetik fel a Flash című filmet. Beszámolók alapján Miller elkötelezett a film mellett, és mindent megtesznek, hogy mozikba kerüljön. A pletykák szerint a Batgirl elkaszálása után komolyan veszélybe került a Flash is, mert ilyen áron nem biztos, hogy szeretnék bemutatni.

Miller azután kezdeményezte a találkozót, miután olyan hírek láttak napvilágot, miszerint a filmet törölhetik, nem utolsósorban azért, mert a THR egyik forrása szerint a Flash “az egyik kedvenc karakterük, akiről filmet készítenek”. Miller állítólag bocsánatot kért. A THR szerint a WB Discovery-nél az utóbbi időben javult a hangulat a Flash bemutatója körül, amit az erős tesztvetítések teszteredmények és Miller javuló helyzetének köszönhetünk.

Amennyiben azonban a Warner Bros. Discovery úgy dönt, hogy a Flash mozikba kerül, Miller problémái még messze nem oldódtak meg. A színésznek több államban is jogi problémákkal kell szembenéznie, többek között Vermontban betöréses lopással vádolják. Emellett egy tinédzser molesztálásával is megvádolták. Miller törölte magát a közösségi felületről is, majd az eset után bocsánatkérő levelet fogalmazott meg a viselkedése miatt. A levélben úgy fogalmazott, hogy “összetett mentális egészségügyi problémákkal” küzd.

“Miután nemrég egy intenzív válságos időszakon mentem keresztül, most már megértettem, hogy komplex mentális egészségügyi problémáktól szenvedek, és megkezdtem a folyamatos kezelést” – mondta Miller a hónap elején. “Szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, akit megriasztottam és felzaklattam a múltbeli viselkedésemmel. Elkötelezett vagyok, hogy megteszem a szükséges munkát, hogy visszatérjek életem egészséges, biztonságos és produktív szakaszába”.

Az úgy egy hónap múlva folytatódik, amikor is szeptember 27-én Millernek meg kell megjelennie egy vermonti bíróságon, hogy feleljen betöréses lopás vádjával.

The Flash
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

David Zaslav
Filmek

A Warner Bros. Discovery rosszabb 2023-as éve ellenére David Zaslav vezérigazgató kifizetése 50M dollárra nőtt

A Warner Bros. Discovery bevételi csökkentek, miközben David Zaslav fizetése több mint...

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.