Főoldal Filmek Charlie Cox hivatalosan is visszatér Daredevil szerepében a Marvel Moziverzumban
Filmek

Charlie Cox hivatalosan is visszatér Daredevil szerepében a Marvel Moziverzumban

Végre megerősítést kapott, hogy Charlie Cox visszatér.

409
Daredevil
Forrás: Netflix

Mindezt a Kevin Feige erősítette meg, hogy a Netflix sztárja marad Daredevil a Marvel Moziverzum berkein belül. Ezzel kapcsolatban több pletykát is olvashattunk az elmúlt időben azok után, hogy állítólag (egy kiszivárgott fotó alapján) Daredevil feltűnik majd a Pókember: Nincs hazaút című filmben is. Most már hivatalos, hogy visszatér Charlie Cox, csak azt nem tudjuk, mikor láthatjuk először.

A CinemaBlendnek adott interjújában a Marvel Studios vezetője elárulta, hogy a rajongók által kedvelt Charlie Cox visszatér a Marvel Daredeviljeként:

Ha Daredevilt látnánk a közelgő dolgokban, akkor Charlie Cox, igen, ő lenne az a színész, aki Daredevilt alakítja. Hogy hol, hogyan és mikor fogjuk látni, azt még nem tudjuk.

Kevin Feige

Cox a vak ügyvédből lett szuperhőst, Matt Murdockot alakította a Netflix gyártású Daredevil című sikersorozatában. De mivel a sorozatot három évad után elkaszálta a szolgáltató, úgy tűnt, hogy a karakter ideje lejárt a képernyőn, most azonban úgy tűnik, hogy a Daredevil visszatér, s nem is akár hol teszi ezt, hanem a filmtörténelem legnagyobb összefüggő univerzumában.

A visszatéréssel kapcsolatban rengeteg kérdés van. Hol fog legközelebb feltűnni? És vajon a sorozatból más színészek is visszatérnek? Murdock segítői a sorozatban Karen Page (Deborah Ann-Woll alakításában) és Foggy Nelson (Elden Henson) voltak, de egyelőre róluk nem hallani, vagy nem is beszélve Vincent D’Onofrio mint a nagy gonosz Kingpin, kíváncsiak vagyunk, hogy őket mikor erősítik meg – különösen azok után, hogy Kingpin visszatérésére utalást kaptunk a Disney+ Sólyomszem legutóbbi epizódjában.

Cox korábban már beszélt a Daredevil karakteréről, és nem akarja cserbenhagyni a rajongókat.

Nem akarod beszennyezni azt, ami már megvan. Ha soha nem térünk vissza, akkor is megvan ez a három nagyszerű évad – és a harmadik évadunk volt a legjobban értékelt. Tehát a pálya felfelé ível. Rettenetesen büszke és hálás vagyok azért, amink van.

Charlie Cox

A Daredevil jogai nemrég kerültek vissza a Disney-hez, ami már akkor gyanakvásra adott okot, hogy előbb vagy utóbb a karaktert bemutathatják az MCU-ban is. És ez inkább előbb jöhet el, mivel nem hivatalos információk szerint Charlie Cox visszatér a Pókember: Nincs hazaút című filmben – ezt láttuk képen is. Hivatalosan ezt a Marvel nem erősítette meg, sőt amikor erről faggatták a színészt, tagadott mindent.

Biztosan nem az én Fenegyerekem. Nincs közöm ehhez a filmhez. Ha ez igaz, akkor azt nem velem vették fel, hanem egy másik színésszel.

Charlie Cox

A tiltakozások ellenére azonban Charlie Cox még nem végzett a karakterrel, és hamarosan, akár már jövő héten láthatjuk a filmvásznon.

Daredevil
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...