Főoldal Előzetesek Az előzetes alapján Miles Morales egy vad világba csöppen a Pókember: Irány a Pókverzum! folytatásában
Előzetesek

Az előzetes alapján Miles Morales egy vad világba csöppen a Pókember: Irány a Pókverzum! folytatásában

Végre bemutatták a nagysikerű animációs Pókember-rajzfilm folytatásának első előzetesét.

494

Jobb időpontra nem is rakhatták volna a Pókember: Irány a Pókverzum! című animácis rajzfilm folytatásának első előzetesét, mint egy héttel a Pókember: Nincs hazaút megjelenése elé. Hosszú várakozást követően hétvégén a Sony Pictures Animation bemutatta az Oscar-díjat is bezsebelt első rész folytatását, melyben Miles Morales újra találkozik Gwen Stacy-vel és Miguel O’Harával!

Közel négy évvel az eredeti film mozikba kerülése után, 2022. október 7-én végre a mozikba kerül az Oscar-díjas animációs film folytatása. A folytatásban visszatér Miles Morales (Shameik Moore), Gwen Stacy/Pók-Gwen (Hailee Steinfeld) és Peter B. Parker (Jake Johnson), valamint az újonc Jessica Drew/Spider-Woman (Issa Rae). A szereplőkön kívül Phil Lord és Christopher Miller rendezőpáros is visszatér, hogy egy újabb gazdag történettel ajándékozzák meg a rajongókat.

A közelgő Pókember: Nincs hazaút című filmet övező viták, különösen a Tobey Maguire és Andrew Garfield vitatott szerepe a filmben, illetve a korábbi Pókemberek gonosztevői, mint például Zöld Manó (Willem Dafoe), Doktor Octopus (Alfred Molina) és Elektró (Jamie Foxx) visszatérése után nem lenne túlzás azt állítani, hogy a Pókember: Irány a Pókverzum! kritikai és kereskedelmi sikere segített kikövezni az utat a Multiverzum élőszereplős feldolgozása előtt.

Bár a film cselekményéről még nem sokat tudni, úgy tűnik, Phil Lord és Christopher Miller, valamint Joaquim Dos Santos, Kemp Powers és Justin K. Thompson rendezők nagyon nagy terveket szövögetnek a Pókverzummal kapcsolatban, mivel a legújabb filmjükre első részként hivatkoznak. Finoman szólva is izgalmas kaland előtt áll a főhős, hiszen Miles Morales a multiverzumon keresztül ismeretlen világokba utazik, ahol számos csodálatos Pókemberrel keresztezi majd az útját.

Egyelőre csak Oscar Isaac, Shameik Moore és Hailee Steinfeld nevét erősítették a karakterek szinkronhangjai között, de korábban megtudtuk, hogy Jake Johnson is visszatér Peter B. Parker hangjaként, míg Issa Rae várhatóan Jessica Drew/Spider-Woman szerepében debütál majd. Hogy kik csatlakoznak még hozzájuk, azt csak találgatni lehet, de Miller nemrég arra utalt, hogy esetleg élőszereplős Pókembereket is láthatunk majd…

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események