Főoldal Előzetesek A Netflix bemutatta az új Texasi láncfűrészes első előzetesét, amiben Bőrpofa egy régi barátjához nyúl
Előzetesek

A Netflix bemutatta az új Texasi láncfűrészes első előzetesét, amiben Bőrpofa egy régi barátjához nyúl

Vajon patakokban fog folyni a vér az új Texasi láncfűrészes-filmben?

503

A jól ismert horrortörténet több részt és feldolgozást kapott az elmúlt évtizedben, és már úton van belőle a következő. A hétvégén a Netflix már villantott egy képet az új Texasi láncfűrészes című filmből, amit minap egy előzetes is követett. A trailer középpontjában természetesen Bőrpofa, aki a jól megszokott láncfűrészével ered áldozatai nyomába.

A texasi láncfűrészes mészárlás című film a közvetlen folytatásában visszatér a ’70-es évek horror klasszikusának megszállott gyilkosa, aki előszeretettel használja a láncfűrészt és más eszközök áldozatai ellen, illetve aki maszkokat készít áldozatai arcából. Sokáig húzta a Netflix, mire mutatott valamit a folytatásból, de vasárnap közzétette az első jelenetsorokat a filmből, amit jövő év elején fog bemutatni a streamingszolgáltató.

Az előzetesből nem sok minden derül ki, eltekintve attól, hogy Bőrpofa évekig tartó, normális életet próbál élni, azonban próbálkozásai ellenére kénytelen újra elővenni félelmetes fegyverét (ami nem más mint egy láncfűrész), amikor a helyi kisvárosban fiatalok jelennek meg (Sarah Yarkin, Elsie Fisher, Nell Hudson és Jacob Latimore) és feltehetően megzavarják nyugalmát.

A Vaksötét és a Gonosz halott című filmeken is dolgzó Fede Álvarez producer szerint ez az új filmre úgy tekinteni, mint Tobe Hooper eredeti filmjének folytatására, de a 2018-as Halloween című filmmel ellentétben nem feltétlenül hagyja figyelmen kívül a többi alkotás eseményeit, amiket láttunk az elmúlt években.

Amikor azt mondom, hogy ‘közvetlen folytatás’, nem mondanám, hogy mindent figyelmen kívül hagy. Amikor a filmek egy tesznek, néha egy kicsit tiszteletlenül viselkedik az összes többi filmmel szemben. Néhányan imádják a Texasi láncfűrész 2. részét. Én sok mindent szeretek abban a filmben – annyira őrült és korabeli. De a többi egy nagy káosz a kánon szempontjából. Szerintem rajtad múlik, hogy mikor és hogyan történnek a többi film eseményei.

Fede Álvarez

A 2019-ben bejelentett projekt körül nem minden ment zökkenőmentesen. A forgatókönyvet Chris Thomas Devlin jegyezte, a rendezői székbe pedig egy testvérpár foglalt helyet, Andy és Ryan Tohill, de a baj akkor kezdődött, amikor alig egy hét után kirúgták őket. A döntést azzal magyarázták, hogy “rosszul dolgoztak”, helyükre a zöldfülő David Blue Garcia került, akivel filmre vették a folytatást.

Az új Texasi láncfűrészes február 18-án bedütál a Netflix képernyőjén.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események