Főoldal Filmek Rebel Moon: Zack Snyder Sofia Boutellát választotta az új Netflixes sci-fi projektjének főszerepére
Filmek

Rebel Moon: Zack Snyder Sofia Boutellát választotta az új Netflixes sci-fi projektjének főszerepére

Zack Snyder nagyszabású űroperája főszereplőre talált.

480
Sofia Boutella

Az Igazság Ligája rendezője, Zack Snyder kiválasztotta A hét szamuráj ihletésű sci-fi filmjének főszereplőjét. A rendező korábban a Rebel Moon űroperáját olyan nagy filmekkel egyeztette össze, mint a Star Wars vagy az általa rendezett Az acélember. A Rebel Moon című projekt első szereplője Sofia Boutella (Atomszőke, Star Trek: Mindenen túl, aki egyúttal a főszereplőt játssza majd.

Nemrég jelentették be, hogy Az Igazság Ligája rendezője, Zack Snyder következő projektje szintén a Netflix streamingszolgáltatón fog debütálni. A rendező rendesen elkötelezte magát a szolgálata mellett, ugyanis A halottak serege és A tolvajok serege után egy epikus sci-fi fantasy filmmel tér vissza. A Rebel Moon címmel érkezik az új nagyszabású produkciója, és a legfrissebb értesülések szerint már a főszereplőt is kiválasztották.

A Deadline jelentése szerint Sofia Boutella kapta a főszerepet, miután “lenyűgözte” Snydert. Hogy kik voltak még versenyben a szerepért, nem tudni, a lap mindössze annyit tudott meg, hogy többen is versenyben voltak a szerepért, de végül Boutella kapta a szerepet.

Boutella karakterét nem nevezték meg, de a szinopszis szerint egy titokzatos múlttal bíró fiatal nőt fog alakítani, aki harcosokat toboroz a szomszédos bolygókról, hogy segítsenek egy békés kolóniának a galaxis szélén, amit a zsarnoki Regent Balisarius tart félelemben.

Sofia Boutella

Snyder több alkalommal is elmondta, ha lehetőséget kapna egy Star Wars-film rendezésére, akkor a nagy Akira Kurosawa előtt tisztelegne egy epikus űroperával, amelyet A hét szamuráj ihletett. Bár nem a Lucasfilm bízta meg, de úgy tűnik, hogy most lehetőséget kap arra, hogy egy másik, nagyon-nagyon távoli galaxisban mesélje el a történetét.

Snyder a projekten Shay Hatten és Kurt Johnstad társszerzőjeként dolgozik, a produceri feladatokon pedig felesége, Deborah Snyder mellett Wesley Coller dolgozik. A projekt nem kapott még megjelenési dátumot.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...