Főoldal Filmek A Thor: Szerelem és mennydörgés forgatási fotóján Jane Foster és Thor randiznak egy visszaemlékezésben
Filmek

A Thor: Szerelem és mennydörgés forgatási fotóján Jane Foster és Thor randiznak egy visszaemlékezésben

Kiderül, miért szakított Thor és Jane Foster?

393
Thor: Sötét világ

Bár a Thor: Szerelem és mennydörgés című film forgatása már réges-rég véget ért, de hétről hétre előkerül egy-egy új forgatási fotó. Most éppen egy két főszereplőről, Thorról és Jane Fosterrel kaptunk képeket. Első ránézésre mintha egy flashback lenne, amiben a mennydörgés istene és Jane Foster randevúzik. Vajon végre megtudjuk, miért szakítottak?

A Thor: A sötét világ végén Thor és Jane Foster még együtt voltak, de sokan értetlenül álltak a Bosszúállók: Ultron kora megjelenése után, mert mint megtudtuk a filmből, a kapcsolatuk zátonyra futott. Miután legyőzték Ultront, a mennydörgés istene válaszok után kutatva a kozmosz felfedezésére indult, a Végtelen Kövekkel kapcsolatos kérdések után kutatva, és Jane-t a nagy sikerű Thor: Ragnarök folytatásban sem láttuk.

2019 nyarán azonban nemcsak azt erősítették meg, hogy jön a franchise negyedik része, visszatér Taika Waititi íróként és rendezőként, de mindenki legnagyobb örömére Natalie Portman is visszatér a képernyőre, méghozzá a Hatalmas Thor szerepében.

A most napvilágot látott új forgatási fotók talán megerősítik azt, hogy Thor és Jane múltbéli kapcsolatát is felelevenítjük/megismerhetjük a negyedik filmből. Mind Chris Hemsworth, mind Natalie Portman olyan parókát visel, mint amiket a 2013-as Thor: Sötét világ című filmben. Egyes rajongók úgy vélik, hogy még eljegyzési gyűrűt is vásárolhatnak, és a teóriák szerint ez vezethet a szakításhoz.

Úgy tűnik, hogy Taika Waititi nem szereti az elvarratlan szálakat. Thor és Jane kapcsolata a múltban különösen nagy jelentőséggel bírhat, ugyanis akár a jelenre is hatással lehet. Hogy lesz-e románc (újra) Thor és Jane között, azt még nem tudjuk, de arra számítunk, hogy a hangsúlyt ezúttal nem Thor hanem Jane kapja, aki Thorként a Mjolnirral hadonászik majd a filmvásznon.

A Thor: Szerelem és mennydörgés 2022. július 8-án kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Furiosa: Történet a Mad Maxből
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Furiosa: Történet a Mad Maxből

Egy hónap múlva mozikban a Furiosa: Történet a Mad Maxből.

Vasember
Filmek

A Russo testvérek elárulták, miért nem lenne jó ötlet visszahozni Robert Downey Jr. Vasemberét

Vasember visszatérésének hírére Robert Downey Jr. csak ráerősített év elején.