Főoldal Filmek [DC FanDome] Xolo Maridueña főszereplésével készül a Kék Bogár, mutatjuk a főhős jelmezét
Filmek

[DC FanDome] Xolo Maridueña főszereplésével készül a Kék Bogár, mutatjuk a főhős jelmezét

Ütős lesz Kék Bogár jelmeze az önálló részben.

418
Kék Bogár

Több közelgő alkotás karaktereit és uniformisait is leleplezték tegnap este a DC FanDome virtuális eseményén, köztük Black Adam pusztító erejét, a Shazam család és a főgonoszok jelmezeit, de a várva várt The Batman is bemutatott új karaktereket, illetve Barbara Gordon koncepciós tervét is láttuk. Most folytatjuk a leleplező sorozatunkat, ugyanis tegnap este tegnap először láthattuk, hogy a Cobra Kai sztárja, Xolo Maridueña főszereplésével érkező Jaime Reyes milyen jelmezt fog viselni az HBO Max Kék Bogár című készülő filmjében.

A filmet már korábban bejelentették, de eddig nagy volt a titkolózás körülötte. Angel Manuel Soto rendező, Gareth Dunnet-Alcocer író és Xolo Maridueña hármasa megosztott néhány koncepciórajzot arról a jelmezről, amelyet Jaime Reyes fog viselni a közelgő HBO Max streamingszolgáltóra érkező filmben. Mozgásban még nem láttuk, de biztosak vagyunk benne, hogy a hős rajongóinak leesett az álla a jelmeztől, mert rohadt jól néz ki.

A DC Comics képes regényeiben korábban is szerepelt néhány kiemelkedő latin-amerikai karakter, de ez az első alkalom, hogy egy önálló filmben egy latin-amerikai főszereplő kerül a figyelem középpontba. Reyes még a 2006-os Infinite Crisis című képregénysorozatban mutatkozott be, és Dan Garret és Ted Kord után ő a harmadik karakter, aki a Kék Bogár köpenyét felvette – azóta vitathatatlanul mindkét karakter népszerűsége háttérbe szorult.

A rajongók között akadnak olyanok is, akik jobban örültek volna, ha Kordot mutatják be először, de ez egy okos lépésnek tűnik a Warner Bros. részéről is. Elvégre a Pókember új, tinédzser korú változata hatalmas sikert aratott a Marvelnél, és a DC filmes univerzumában jelenleg nincs olyan karakter, aki inkább a fiatalabb korosztályt szólítaná meg.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Max
Filmek

Részletes tudnivalók a hamarosan induló Max streaming szolgáltatásról

Egy hónap múlva Magyarországon is elindul a Max - az HBO Max...

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.