Főoldal Filmek James Gunn megerősítette, hogy egy másik DC Comics projekten fog dolgozni a Peacemaker után
Filmek

James Gunn megerősítette, hogy egy másik DC Comics projekten fog dolgozni a Peacemaker után

A Peacemaker után jöhet a harmadik DC Comics projekt.

357
James Gunn

A The Suicide Squad forgatókönyvírója és rendezője az utolsó simításokat végzi a Peacemaker című spinoff-sorozaton, miközben James Gunn már a visszatérés gondolatával játszadozik. Gunn megerősítette, hogy a nem túl távoli jövőben visszatér a DC Moziverzumban egy harmadik projekttel, de előtte még befejezi a munkáját a Marvelnél.

Nagy húzásnak tűnt a WarnerMedia tavalyi bejelentése, miszerint a 2021-es filmeket egyszerre fogják bemutatni a mozikban és az HBO Max streamingszolgáltatón, de pénzügyi szempontból visszafelé sült el ezt a hibrid-modell. Ezt igazolja a hétvégén bemutatott a The Many Saints of Newark is, ami ismét egy nagy zakó volt a stúdiónak. Sokan úgy gondolják, hogy a Dűne nemzetközi bemutatójával szeretné kiküszöbölni a csorbát a gépezetben, mert miközben Denis Villeneuve filmjét csak október közepén mutatják be az Egyesült Államokban és az HBO Maxen, addig Európában több helyen is műsorra tűzték már a filmet.

A Warner Bros. már megerősítette, hogy 2022-es évtől visszatérnek a megszokott mozis bemutatókhoz, és 45 napos időablakkal fogják csak streaming formában bemutatni a filmeket. A stúdió új politikája hízelgő lehet az olyan rendezőnek, mint Christopher Nolan, aki hosszú év után szakított a stúdióval. Nolan annyira megharagudott a stúdióra a hibrid-modell miatt, hogy következő filmjét már a Universal Pictures fogja bemutatni. James Gunn sem örült túlzottan a WarnerMedia ötletének, de ettől függetlenül jó kapcsolatot ápol a stúdióval.

Walter Hamada még nyáron arról beszélt, hogy Gunn-nal közösen több projekten dolgoznak majd a jövőben, és erre most a rendező is ráerősített. Gunn jelenleg keményen dolgozik A galaxis őrzői vol. 3. befejező részén, miközben a DC-vel szőtt álmokról beszélt. Bízunk benne, hogy a DC Comics harmadik projektje nem fogja elterelni figyelmét a trilógia lezárásáról, amivel kapcsolatban a rajongók már aggodalmukat fejezték ki. De a rendező minden alkalommal elmondta, hogy semmi sem befolyásolja munkájában a Marvelnél.

A The Suicide Squad gyenge bevétele miatt nem valószínű a folytatás, ugyanakkor Gunn már célzott rá, hogy szívesen dolgoznak újra Margot Robbieval a jövőben. Összejöhet egy új Harley Quinn-nek, vagy akár egy sorozat, miután Gunn korábban azt mondta, hogy talán felhagy a filmrendezéssel, s a jövőben inkább a sorozatokra fókuszál majd. Vagy jön az a bizonyos Superman-projekt, amit a Warner Bros. már felajánlott?

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.