Főoldal Filmek Képlékeny volt a dolog, de sokkal elborultabb is lehetett volna a Venom 2. – Vérontó stáblista utáni jelenete
Filmek

Képlékeny volt a dolog, de sokkal elborultabb is lehetett volna a Venom 2. – Vérontó stáblista utáni jelenete

Folyamatosan ment az ötletelés, hogy mit mutassanak meg.

583
Venom 2. - Vérontó

Még itthon nem mutatták be a folytatást, de valószínűleg sokan már tudják, hogy mit tartalmaz a film stáblista utáni jelenete. Egy olyan pillanatot mutat, amire valószínűleg minden képregényrajongó évek óta vár már, vagyis hogy Tom Holland Pókembere és Tom Hardy karaktere találkozzon egymással a filmvásznon. Elkerülhetetlennek tűnik a pillanat, amire Andy Serkis rendező is utalt már korábban.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

Bár még nem találkoztak, mindösszesen csak felvezetőt kapott a várva várt pillanat a Venom 2. – Vérontó stáblista utáni jelenetében. Mi sem bizonyítja jobban, hogy még maguk a készítők sem tudják pontosan, mit tartogat a jövő, mikor érkezik el a pillanat. A rendező elmondása szerint sokáig nem tudták eldönteni, hogy mit mutassanak ebben, és folyamatosan változott az elképzelés a forgatás alatt, hogy mikor és hol keresztezi egymást a Pókember és a Venom útja.

Venom

Serkis bevallása szerint még ha próbálták volna, akkor sem tudták volna képlékenyebbé tenni, hogy mit helyezzenek el a film végén. A The Hollywood Reporter kérdésére a direktor szerint már az érkezése előtt beszélgettek erről, szóval már a tervezés korai fázisában felmerült az ötlet, csak éppen azt nem tudták eldönteni, milyen formában mutassák be. Sőt, olyan pillanatokat is szőtt az ötletelés, hogy Pókember szerepet a történetben, aztán egy másik pillanatban elvetették ezt.

De nem, úgy döntöttünk, hogy először a Venom univerzumát akarjuk igazán feltárni. Szóval miközben a forgatással voltunk elfoglalva, elkerülhetetlen megbeszélésekre került sor, de csak nagyon-nagyon későn jutottunk el a pontos elképzeléshez, amit le akartunk fektetni abban a jelenethez a film végén.

Andy Serkis

Az elvetett jelenetben azt láttuk volna, hogy Eddie Brock egy lepukkant hotelszobában fekszik, és Venom egy különös „álomról” beszél, amit nem tud megfejteni. Venom elmeséli, hogy egy másik univerzumot látott, és felajánlja Eddie-nek, hogy megmutatja, mit látott. Ezután Venom és Eddie egy másik hotelszobában találják magukat, a tévében pedig J.K. Simmons által játszott J. Jonah Jamesonja látható. Azt a jelenetet mutatják be, amit a Pókember: Idegenben stáblista utáni jelenetében láttunk, amikor a Hírharsona leleplezi a hálóvető személyazonosságát.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.