Főoldal Filmek A The Guardians of the Galaxis Holiday Special bemutatja “minden idők legjobb MCU karakterét”
Filmek

A The Guardians of the Galaxis Holiday Special bemutatja “minden idők legjobb MCU karakterét”

Csak nem láthatjuk azt a bizonyos nagy karaktert?

174
A galaxis őrzői

James Gunn nemrég a Disney+ ünnepi filmjéről beszélt, hogy a The Guardians of the Galaxis Holiday Special egy olyan új karaktert fog bemutatni, aki saját véleménye szerint az egyik legjobb karaktere lesz a Marvel Moziverzumnak. Nem sikerült kihúzni belőle, hogy melyik karakterről beszélt, de sokan sejtik, hogy melyik hősről beszélt.

A hírek szerint James Gunn párhuzamosan dolgozik majd A galaxis őrzői vol. 3. részén és a franchise ünnepi kiadásán, és Chris Pratt-től tudjuk, hogy a munkát idén ősszel kezdik, s várhatóan jövő év elejéig tart a forgatás. Olyan híreket olvashattunk a harmadik részről, hogy ez lesz a franchise legérzelmesebb története, de magáról a cselekményről semmit sem tudunk, ahogy a szereplők jövője is kérőjeles a film után, de azt már megtudtuk, hogy egy új karaktert biztosan bemutatnak. Gunn egy rajongónak válaszolva elárulta, hogy a GOTG Holiday Special bemutatja a Marvel Moziverzum minden idők egyik legnagyobb karakterét.

Nem mindenki fog egyetérteni a kijelentéssel, és ezt Gunn is elismerte, hogy ez az ő szubjektív véleménye, amivel gyakran nem mindenki ért egyet. A direktortól tudjuk, hogy ez az ünnepi Disney+ film közvetlenül trilógia befejező része előtt érkezik, így szorosan kapcsolódik majd a befejezéshez. Természetesen nem lehetett kihúzni belőle, hogy ki ez az új hős (vagy gonosztevő), de valószínűleg fontos szerepet játszik majd a harmadik film cselekményében is.

És hogy melyik karakterről is van szó? Több név is szóba jöhet, de a legtöbben arra fogadnának, hogy Richard Rider, azaz a Nova fog bemutatkozni. Vagy akár Rom the Space Knight. Mindkét karakterről beszélt már Gunn, és előbbire több utalást is láttunk már a filmvásznon. Bármi megtörténhet, de valamiért azt érezzük, hogy a Nova Hadtest katonáját fogják legközelebb bemutatni, amire évek óta várnak már a rajongók.

A Disney+ filmjét 2022 ünnepi időszakában fogják bemutatni Karácsony közeledtével, míg A galaxis őrzői vol. 3.-at 2023. május 5-én.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.