Főoldal Filmek James Gunn igent mondott volna egy Batman-filmre, ha Matt Reeves nem dolgozott volna egyen
Filmek

James Gunn igent mondott volna egy Batman-filmre, ha Matt Reeves nem dolgozott volna egyen

Akár egy Sötét lovag történeten is dolgozhatott volna James Gunn.

380
James Gunn

Azt már tudjuk, hogy a Warner Bros. tárt karokkal várta James Gunn rendezőt, miután a Disneytől kirúgták. Már azt is tudjuk, hogy akár egy Superman-projekten is dolgozhatott volna, de Gunn elmondása szerint a DC Comics egy másik ismert karaktere is érdekelte volna, csak azonban Matt Reeves már dolgozott akkor egy Batman-filmen.

A The Suicide Squad rendezője nemrég elárulta, hogy amikor elkezdődtek a tárgyalások, a Warner Bros. több projektet is felajánlott, amikből válogathatott. Közöttük volna egy új film Supermanről, de ő arra nemet mondott, mást tervezett a karakterrel. Az Öngyilkos osztag korai tervében még úgy szerepelt, hogy az X-különítmény összecsapott volna az Acélemberrel, de ezt elvetette, inkább a hódító, Starro lett az egyik főgonosz. Azt viszont eddig nem tudtuk, hogy szívesen csinált volna filmet Batmanről, ha a The Batman megbukott volna, mint projekt.

The Suicide Squad

A Happy Sad Confused podcast műsorban mesélt erről Gunn, hogy a Warner Bros. vezetői nagyon szerették volna, ha egy Superman-projektben vett volna részt, de egyszerűen nem kötődött a karakterhez. Teljesen más lett volna a helyzet, ha Batmant mondják, mert arra viszont igent mondott volna.

Nem azt mondom, hogy soha nem érdekelne Superman, de ha Batmanről lenne szó, amin Matt [Reeves] már dolgozott, talán másképp éreztem volna, mert megértem Batmant. Értem Harley Quinnt, de nem értek minden karaktert.

James Gunn

Bizonyos értelemben Batmanről lemaradt, hiszen akkor már hónapok óta dolgozott a történeten Reeves, de nem feledkezhetünk meg, hogy több projekt is fejlesztés alatt áll, ami kötődik a denevéremberhez. Dolgoznak egy spinoff-sorozaton, ami Gotham City korrupt rendőreire fókuszál, és még ki tudja, hogy hány projekt jöhet szóba. A héten azt is megtudtuk, hogy Gunn még visszatér a Warnerhez, több projekt is a csőben van, amin közösen dolgoznak majd a rendezővel.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.