Főoldal Filmek Batgirl: J.K. Simmons kész visszatérni James Gordon szerepében
Filmek

Batgirl: J.K. Simmons kész visszatérni James Gordon szerepében

Vagyis a Batgirl a DC Moziverzum része lesz?

379
J.K. Simmons Gordon

Alig néhány napja tudtuk meg, hogy ki kapta a Batgirl című HBO Max projekt főszerepét, újabb színész tervezi csatlakozását a csapathoz. A legfrissebb hírek szerint ugyanis J.K. Simmons is tárgyalásban áll a stúdióval, hogy Az Igazság Ligája szerepe után visszatérjen James Gordon rendőrfőnök szerepében.

A The Hollywood Reporter értesülése szerint az Oscar-díjas színész már tárgyal a szerepéről a Warner Bros. stúdióval, mivel a Warner szeretné felpörgetni az eseményeket, s már 2022-ben bemutatni ezt a filmet. Úgy tűnik, hogy tényleg rohamtempóban halad a projekt. Nem húzták el a főszereplő szereplőválogatását sem, gyakorlatilag 3-4 jelentkezőből választották ki a befutót, most pedig már a bemutatót fontolgatják.

A rajongóknak bizonyára nem kell bemutatnunk, hogy Simmons visszatérése miért olyan fontos a filmnél. A színész nemcsak a gothami rendőrség rendőrfőnökét fogja játszani ebben a filmben, hanem Barbara Gordon, vagyis Batgirl apját. Azt már tudjuk, hogy az In the Heights – New York peremén sztárja, Leslie Grace kapta a főszerepet, a rendezést pedig Adil El Arbi és Bilall Fallah páros kapta, miután bombasiker lett a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk. A rendezők egyébként a Marvel Studios is megmérettették magukat a Ms. Marvel című Disney+ sorozat néhány epizódjánál.

Magáról a projektről nem sokat tudni, még azt sem árulták el, hogy kizárólag az HBO Max alkotásáról van szó, vagy a mozikban is bemutatják majd. Tekintettel arra, hogy Simmons legutóbb egy DC Moziverzum alkotásban tűnt fel Gordon szerepében, valószínűleg a Batgirl ugyanabban az univerzumban játszódik, mint amiben Zack Snydertől Az Igazság Ligája, nem pedig a Robert Pattinson-féle The Batman-univerzumban. Bár ez még nem garancia semmire, ha figyelembe vesszük, hogy a DC mennyire lazán kezeli az univerzumokat. Elég csak a The Flash cím filmre gondolni, amiben több univerzumot kapcsolnak össze, visszatér Ben Affleck és Michael Keaton mint Batman, és egy filmben látjuk majd a Sötét lovag két alakját. Magyarul tényleg bármi megtörténhet a DC Comics filmes univerzumában.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

HBO Max
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat májusban az HBO Max

Májustól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük az HBO Max-on.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Max
Filmek

Részletes tudnivalók a hamarosan induló Max streaming szolgáltatásról

Egy hónap múlva Magyarországon is elindul a Max - az HBO Max...