Főoldal Sorozatok Az első hivatalos kép a Peacemaker című HBO Max sorozat főszereplőjéről
Sorozatok

Az első hivatalos kép a Peacemaker című HBO Max sorozat főszereplőjéről

Az első kép a The Suicide Squad spin-off sorozatáról.

361
Peacemaker
Forrás: Warner Bros.

James Gunn rendezőtől jövő hónap elején érkezik a The Suicide Squad című öngyilkos küldetés következő menete, amit egyszerre fognak bemutatni a mozikban és az HBO Max streamingszolgáltatón. A régi kedvencek, például Harley Quinn, Bumeráng Kapitány és Rick Flag mellett egy tucat új arcot ismerünk meg, és már csak ezért is a DC Moziverzum egyik legjobban várt filmje, hiszen ennyi karaktert vonultat fel.

A film mellett egy spin-off sorozat is érkezik a rendezőtől, amiben John Cena karaktere, Peacemaker kapja a főszerepet, és amolyan eredettörténetnek szánják. Bár a The CW amerikai tévécsatorna több DC karaktert is feldolgozott sorozatban az elmúlt évtizedben, de ez lesz az első olyan tévéműsor, ami a DC Moziverzumban játszódik, azaz a sorozatot összekapcsolja a mozifilmmel.

A sorozatot James Gunn írja és rendezi, amit jelenleg Kanadában forgatnak. Már kaptunk a szereplőkről egy képet az év elején, most pedig az Empire magazin jóvoltából az első hivatalos képet magáról a címszereplőről. A fotón Peacemaker látható véres jelmezben, miközben a rendezőtől kapja az instrukciókat. Kevés információ áll rendelkezésünkre a sorozattal kapcsolatban, de talán a mozifilm után több dologra is fény derülhet majd róla.

Cenán kívül szerepet kap még négy új név, Chukwudi Iwuji (When They See Us), aki a jelentés szerint állandó szereplője lesz a sorozatnak, eközben Lochlyn Munro (Riverdale), Annie Chang (Shades of Blue) és Christopher Heyerdahl (Togo) úgynevezett visszatérő karakterek lesznek a képernyőn. Iwuji egy Clemson Murn karaktert játszik, Larry Fitzgibbon mint Munro, Chang mint Detective Sophie Song és végül Heyerdahl kelti életre Captain Locke karaktert.

A Peacemaker még nem kapott hivatalos premierdátumot, mindössze annyit árultak el, hogy valamikor 2022 januárjában tűzik műsorra az HBO Max streamingszolgáltatón. Ami pedig a The Suicide Squad-filmet illeti, arra augusztus 6-án válthatnak jegyet a rajongók.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

HBO Max
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat májusban az HBO Max

Májustól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük az HBO Max-on.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Max
Filmek

Részletes tudnivalók a hamarosan induló Max streaming szolgáltatásról

Egy hónap múlva Magyarországon is elindul a Max - az HBO Max...