x
Filmek

Hugh Jackman a Wolverine visszatérésével kecsegtet Kevin Feige képével?

Vagy pusztán csak jó barátságot ápolnak egymással.

Hugh Jackman a Wolverine visszatérésével kecsegtet Kevin Feige képével?
  • Publishedjúlius 6, 2021

Az X-Men franchise sztárja, Hugh Jackman most azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy képet posztolt közösségi oldalán magáról és a Marvel Studios elnökéről, Kevin Feigeről. Több se kellett a rajongóknak, hogy mit akar jelenteni ez a közös kép, esetleg egy Farkas/Rozsomák visszatérés, ám ezúttal már a Marvel Moziverzumban?

A Marvel Studios a Loki című Disney+ sorozattal vezeti fel a multiverzum fogalmát, amit a Pókember: Nincs hazaút és a Doctor Strange az őrület multiverzumában című folytatások követnek. Több nyitott kérdés is van, például az, hogy Tobey Maguire és Andrew Garfield karakterei visszatérnek-e Tom Holland főszereplő oldalán, amiről megannyi találgatást és arra utaló jelet kaptunk az elmúlt egy évben.

Az már biztos, hogy a 20th Century Fox érában készült képregényfilmekből egy bizonyos karakter úgy tér vissza, ahogy megszerettük: ő Ryan Reynolds szeretett Deadpoolja. A stúdió még télen erősítette meg, hogy készül a harmadik rész, de a mostani képet elnézve, még akár egy másik közkedvelt karaktert is visszahozhatnak. Egy színész sem játszott olyan hosszú ideig szuperhőst, mint Hugh Jackman, de a színész 2017-ben a Logan – Farkas bemutatója után búcsút intett szerepében. Az 52 éves színész azonban két érdekes posztot osztott meg Instagramon.

Az első Instagram-sztoriban a BossLogic rajongói képét osztotta meg, a következőben pedig egy közös képet Kevin Feige vezetővel.

Túlságosan is véletlen egybeesés ez nem? Hogy előbb Rozsomák ikonikus fém karjairól tesz ki képet, majd a következő dián már a Marvel Moziverzum producerével látható. Persze benne van, hogy egy másik projekten dolgoznak, vagy a való életben ilyen jó barátok, de ki ne gondolna arra, hogy Jackman visszatér ebben az ikonikus X-Men karakter bőrében.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.