Főoldal Filmek A Warner Bros. nem értette Flash időutazós jelenetét, amikor 2016-ban leforgatták, ezért töröltették
Filmek

A Warner Bros. nem értette Flash időutazós jelenetét, amikor 2016-ban leforgatták, ezért töröltették

Több rossz döntést is hozott a stúdió a filmmel kapcsolatban.

411
Zack Snyder: Az Igazság Ligája

Az egyik VFX supervisor, aki dolgozott mindkét Az Igazság Ligája vágáson most arról mesélt, hogy a Warner Bros. nem értette azt a jelenetet, amit Flashsel forgattak a film végén, amikor a Villám visszamegy az időben, ezért a stúdió vezetői úgy döntöttek, hogy ki kell vágni ezt a részt a filmből.

Akár szeretjük, akár utáljuk a Zack Snyder: Az Igazság Ligája rendezői változatát, nehéz lenne tagadni, hogy Flash időutazós jelenete átkozottul király volt. Arról a jelenetről van szó, amiben Barry Allen szó szerint versenyt fut az idővel a múltba, miután a Liga többi tagja elesett a Steppenwolf elleni harcban. Egy korábbi cikkben Zack Snyder bevallotta, hogy a Warner Bros. törölni akarta a jelenetet a rendezői vágásból is. Egyesek szerint erre azért kérte a stúdió, mert Flashnek ezt a képességét a szólófilmre tartogatták, s nem szerették volna egy olyan filmben felfedni, aminek nem lesz hatása a későbbiekre.

A Snyder Cut-on dolgozó John DJ Des Jardin szakember arról mesélt, hogy a Warner Bros. vezetői nem tudtak mit kezdeni az időutazással.

Vicces, mert ez mindvégig szerepelt a történetben. Még 2016-ban leforgattuk a jelenetet. Nem tudom, hogy milyen volt a stúdió hangulata akkoriban, de őszintén szólva egyszerűen nem értették ezt a jelenetet. Olyanok voltak, mint amikor ’nem értem ezt’ és talán a korábbi jellege, vagy az utólagos vizuális jellege vagy bármi más, de sajnos ez volt az egyik első dolog, amit kidobtak, miután Zacket eltávolították a film éléről.

Egyszerűen fáj belegondolni, hogy a moziban bemutatott változatban Flash arra pazarolta az idejét, hogy megmentse a családokat, miközben sokkal durvább lehetett volna az utolsó felvonás, amivel nemcsak a családot, de a világot is megmentette volna. Azt még mindig nem tudjuk, hogy a stúdió vezetői mára megértették-e a jelenetet, de bízunk benne, hogy nem követnek el hasonló hibát.

Ezra Miller főszereplésével a filmet 2022. november 4-én szeretnék bemutatni a nagyérdeműnek.

Flash
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Rebel Moon
Filmek

A Rebel Moon rendezői változata új alcímet kapott az R-besorolás miatt

A Rebel Moon lehet jobb több erőszakkal, vérrel és még több lassított...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.