Főoldal Filmek A The Batman kiszivárgott naptárának köszönhetően közelebbről is szemügyre vehetjük Rébusz maszkját
Filmek

A The Batman kiszivárgott naptárának köszönhetően közelebbről is szemügyre vehetjük Rébusz maszkját

Az biztos, hogy ilyet nem láttunk a DC képregényeiben eddig.

403
The Batman
Forrás: Warner Bros.

Kevesebb, mint egy évvel a The Batman bemutatója előtt sokat még nem láttunk a gonosztevőből, vagy gonosztevőkből. A 2020-ban a DC FanDome alatt láttunk egy rövid teaser előzetest, hogy mit várhatunk Matt Reeves rendezőtől, de ebben a videóban csak néhány másodpercre, és akkor sem a legjobb fényviszonyok között láttuk Paul Dano által megformált Rébuszt.

A videó elején azt láttuk, ahogy Rébusz szikszalaggal valakit – feltehetően egy korrupt tisztviselőt – „becsomagol” és egy rejtjeles üzenetet hagy hátra Batmannak és a rendőröknek. Az üzenetet azóta már megfejtették a rajongók. Az elmúlt hetekben több kép is kiszivárgott a várva-várt filmből, majd a mai napon további képeket szivárogtattak. Kaptunk egy 2022-es naptárt, rajta a film szereplőivel. Robert Pattinson főszereplője mellett Rébusz maszkjáról egy minden korábbinál jobb képet sikerült megosztani. A felbontás nem a legjobb, de még így is tisztán kivehető, hogy a Sötét Lovag nemezise nem az ikonikus kalapot és zöld ruháját viseli, ahogy a DC képregényeiben és animációs sorozataiban lefestették a karaktert.

Az egyik fekete-fehér kép részletes betekintést enged Rébusz teljesen új megjelenésére. Rébusz egy maszkot visel, ami egyesek szerint egy katonai felszerelésből barkácsolt magának. Úgy tűnik, hogy a tervezőkben mély benyomást keltett David Fincher rendezőtől a Hetedik és a Zodiákus. A kosztümre eddig nem volt példa, és bízunk benne, hogy Paul Dano legalább ennyire rendhagyó ebben a szerepben.

Nemrég bejelentették, hogy idén októberben visszatér a nagysikerű DC FanDome online rendezvény, így szinte biztos, hogy kapunk egy új előzetest a filmből. A forgatást még télen márciusban befejezték, jelenleg pedig az utómunkával és a vágással van elfoglalva a direktor.

A filmet eredetileg nyáron mutatták volna be, ám a COVID miatt előbb őszre, majd 2022. március 4-ére csúsztatta a Warner Bros.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.