Főoldal Sorozatok Egy kétszeres Oscar-díjas rendezővel véget ér a Ms. Marvel forgatása Thaiföldön
Sorozatok

Egy kétszeres Oscar-díjas rendezővel véget ér a Ms. Marvel forgatása Thaiföldön

Egy újabb Marvel-sorozatot vettek filmre.

382
Ms. Marvel

Néhány napja számoltunk be arról, hogy a Sólyomszem című Disney+ sorozat forgatása az utolsó napokat rúgja, de ezzel párhuzamosan egy másik sorozaton is dolgoztak. A hírek szerint Iman Vellani főszereplésével a Ms. Marvel-sorozatot is becsomagolták. A várt sorozat 4-5. részét pedig egy Oscar-díjas rendezőre bízták, aki Thaiföldre költöztette a csapatot Atlantából.

A Variety megerősítette, hogy filmre vették Ms. Marvel önálló sorozatát. A munka még tavaly ősszel kezdetét vette a Georgia államban található Atalanta stúdióban. Áprilisban a stáb Thaiföldre költözött, hogy a maradék két részt ott rögzítsék. A hat epizódból álló minisorozat 4-5. részét áprilisban és májusban forgatták az országban, annak ellenére, hogy a COVID-19 harmadik hulláma nemrég elérte az országot.

Az országban új korlátozásokat vezettek be, és csak a létfontosságú üzletek tarthattak nyitva, valamint esti kijárási tilalmat is bevezettek. De köszönhetően a Marvel Studios gyakorlatának, a korábbi forgatások alatt kidolgozott szigorú protokolloknak miatt nem kellett leállítani a forgatást, és sikerült befejezni a munkát.

Az úgynevezett buborék alatt dolgoztak. A stúdió nem bízott semmit a véletlenre, három egymástól független buborékra osztotta a csapatot, ha az egyik leáll, a másik kettőnél folytatódni tudjon a forgatás. Lezárt díszletek között, megkövetelték a maszkot és arcvédőt, folyamatosan tesztelték a stábtagokat, elszeparált szálláshelyek és még a levegőztető-rendszert is ellenőrizték. Tekintettel arra, hogy mennyire komolyan és mennyi időt töltöttek Thaiföldön, egyértelműen nagyon fontos szerepet kap az ország a sorozatban.

A lap még arra is kitért, hogy a kétszeres Oscar-díjas Sharmeen Obaid-Chinoy irányította ennek a két epizódnak a forgatását, míg a másik négy részen Adil El Arbi, Billal Fallah és Meera Menon dolgozott, miközben a showrunner szerepére Bisha K. Ali szerződött. Premierdátumot még nem kapott a sorozat, de az már biztos, hogy még az idei évben bemutatják a Disney+ streamingszolgáltatón.  

Ms. Marvel

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...