Szeptember vége előtt érkezik a Far Cry 6 és a Rainbow Six Quarantine is

Egy friss pénzügyi tájékoztatóból nagyon sok érdekességre derült fény a Ubisoft kapcsán.

A tegnapi nap folyamán szokás szerint megrendezésre került a Ubisoft befektetőknek tartott összefoglalója, az előző pénzügyi évről és tájékoztató a következőről. Ezen nagyon sok érdekes dolog hangzott el több játékkal kapcsolatosan is. Megtudhattuk többek között, hogy rekordbevételt sikerült elkönyvelnie a franciáknak a legújabb Assassin’s Creed megjelenés után de az összprofit is minden idők legmagasabbja volt eme pénzügyi évben, amelyet a cég valaha is fel tudott mutatni.

Ilyen adatok után nincs más hátra, mint előre a kiadónak. Az Immortals Fenyx Rising is elképesztően sikeres lett, így egészen valószínű a franciák szerint a folytatás valamikori megjelenése. Természetesen kapunk majd egy csomó kontentet még a Valhalla-hoz, azonban hangzottak el még érdekesebb dolgok is. Ha minden a várakozások szerint megy, akkor még a 2021/22-es pénzügyi év első felében megjelenik mind a Far Cry 6, mind a Rainbow Six Quarantine.

Ez azt jelentheti, hogy maximum szeptemberre mindkét játékot kihozzák. Ha tippelnünk kéne a Rainbow Six érkezik még valamikor a nyáron és a Far Cry 6 szeptember első felében. 3-4 nagyobb AAA címet várhatunk ebben a pénzügyi évben, amiből kettőt így már tudhatunk. Nagyon úgy néz ki, hogy helyet csinálnak egy esetleges őszi/téli megjelenésnek is. Valószínűleg ez egy még be nem jelentett Assassin’s Creed lesz, ugyanis sok pletyka szólt róla és 2016-tal és 2019-tel ellentétben most nem mondták azt, hogy ne várjunk az év végén ilyen alkotást.

Total
8
Shares
Previous Article
Ms. Marvel

Egy kétszeres Oscar-díjas rendezővel véget ér a Ms. Marvel forgatása Thaiföldön

Next Article
Mission: Impossible

A Mission: Impossible 7. kaszkadőrmutatványa volt a legveszélyesebb dolgot, amit valaha csinált Tom Cruise

Related Posts