Főoldal Filmek Az amerikai bemutatóval egy időben fogják bemutatni világszerte a Zack Snyder: Az Igazság Ligája című filmet
Filmek

Az amerikai bemutatóval egy időben fogják bemutatni világszerte a Zack Snyder: Az Igazság Ligája című filmet

Jövő hónapban végre igazságot szolgáltatnak.

431
Zack Snyder: Az Igazság Ligája

A Warner Bros. még tavaly májusban jelentette be, hogy érkezik Az Igazság Ligája rendezői változata, amit az HBO Max streamingszolgáltatón fognak bemutatni. Már a bejelentés pillanatában sokakban felmerült egy nagy kérdés, hogy mi lesz azokkal a rajongókkal, akik nem az Egyesült Államokban élnek. A szolgáltatás jelenleg csak az Államokban érhető el, igaz hamarosan újabb országokra terjesztik ki a platformot, de erre legkorábban csak nyáron kerülhet sor.

Néhány héttel korábban a Warner megerősítette, hogy a rendezői változatot világszerte március 18-án mutatják be, így hazánkban is a világpremierrel egy időben kerül bemutatásra az HBO Go-n. A stúdió nem árult el pontos részleteket, de a következő hetekben további információkat osztanak meg az egyes régiók forgalmazásáról. Ahogy megerősítést kapott korábban, a filmet az HBO Europe és az HBO Asia előfizetői hozzáférést kapnak majd a filmhez az HBO Go-n keresztül – köztük Magyarország is -, valamint lesz Premium Video on Demon (PVOD), azaz fizetős opció is, amivel szintén megnézhető lesz a film.

Nagyon zavaros a bemutató körülménye. Kissé szedetlen a sajtókampány, ami a filmet megelőzi. Kétségtelen, hogy a megannyi idei film mellett Az Igazság Ligája rendezői változata az HBO Max egyik legnagyobb címe lesz. Miközben rajongók milliói várják világszerte a filmet, bizonyos országokban, például Kínában, Franciaországban és Japánban még mindig nem tudni, hogy mikor és milyen formában fogják bemutatni. A Warner stratégiáját maga Zack Snyder rendező is kritizálta a napokban.

Zack Snyder Az Igazság Ligája című filmben Bruce Wayne (Ben Affleck) nem engedheti, hogy Superman (Henry Cavill) végső önfeláldozása hiábavaló legyen, ezért összefog Diana Prince-szel (Gal Gadot), akivel olyan metahumánokból álló csapatot akarnak összeállítani, amely képes lesz megvédeni a világunkat egy közelgő, katasztrofális méretű fenyegetéssel szemben. A feladat még nehezebbnek bizonyul, mint amire Bruce számított, mert az új csapattagoknak mind szembe kell nézniük saját múltjuk démonaival és le kell küzdeniük korlátaikat. Ám mire összeáll a csapat, Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) és Flash (Ezra Miller) talán már el is késett azzal, hogy megvédjék a bolygót Steppenwolftól, DeSaadtól és Darkseidtől és szörnyű tervüktől.

Zack Snyder: Az Igazság Ligája forgatókönyvét Chris Terrio írta, Zack Snyder és Will Beall sztorijából, a DC karaktereinek, köztük Jerry Siegel és Joe Shuster Supermanjének felhasználásával. A film producere Charles Roven és Deborah Snyder, executive producerei: Christopher Nolan, Emma Thomas, Wesley Coller, Jim Rowe, Curtis Kanemoto, Chris Terrio és Ben Affleck.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

HBO Max
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat májusban az HBO Max

Májustól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük az HBO Max-on.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.