Főoldal Játékok Hivatalos a Diablo 2 Resurrected
Játékok

Hivatalos a Diablo 2 Resurrected

Az esti Blizzcon egyik fénypontja a Diablo II felújított változatának bejelentése volt.

452

Nem tekinthető ez az időszak semmiképpen sem a Blizzard fénykorának, ez már csak a bejelentések milyenségéből is kiderülhet. Szinte teljesen a múltból építkeznek jelenleg, a legtöbb bejelentésre került dolog egytől-egyig valami már megjelent alkotáshoz kapcsolódik vagy felújítás. A műsor panelekre volt osztva, amelyeket a különböző címek töltöttek ki. Ezek közül az egyik legfontosabb a Diablo 2 Resurrected bejelentése volt.

Nem volt teljesen meglepő, hiszen rengeteg pletyka szólt már korábban róla és egészen sokat el is árultak már a bennfentesek, de nagyon jó érzés végre hivatalosan is bejelentve tudni. Ennek a Remaster-nek egy hatalmas előnye, hogy a játékosok tetszőlegesen váltogathatnak az új és a régi grafika között, továbbá már a konzolosok is megtapasztalhatják az élményt.

Nagyon fontos szintén, hogy próbáltak minél közelebb maradni az eredeti élményhez, így csak nagyon kevés dolgot változtattak a régi változathoz képest. Természetesen ahogy már említettük a grafikát egészen jelentősen kezelésbe vették, de a kezelőfelületen is történt egy-két módosítás. Pontosan nem tudjuk, hogy mikor tervezi ezt megjelentetni a Blizzard, de az már szinte teljesen tuti, hogy az idei év folyamán lesz ez a dátum. PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series S/X-re, PS4-re és PS5-re és még Nintendo Switch-re is meg fog érkezni, tehát a lehető legteljesebb játékosbázist próbálja lefedni.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 továbbra sem érhető el 177 országban, a fejlesztő próbálja megoldani a helyzetet

Hiába lépett vissza a Sony, a játék továbbra sem játszható a világ...