Hivatalos a Diablo 2 Resurrected

Az esti Blizzcon egyik fénypontja a Diablo II felújított változatának bejelentése volt.

Nem tekinthető ez az időszak semmiképpen sem a Blizzard fénykorának, ez már csak a bejelentések milyenségéből is kiderülhet. Szinte teljesen a múltból építkeznek jelenleg, a legtöbb bejelentésre került dolog egytől-egyig valami már megjelent alkotáshoz kapcsolódik vagy felújítás. A műsor panelekre volt osztva, amelyeket a különböző címek töltöttek ki. Ezek közül az egyik legfontosabb a Diablo 2 Resurrected bejelentése volt.

Nem volt teljesen meglepő, hiszen rengeteg pletyka szólt már korábban róla és egészen sokat el is árultak már a bennfentesek, de nagyon jó érzés végre hivatalosan is bejelentve tudni. Ennek a Remaster-nek egy hatalmas előnye, hogy a játékosok tetszőlegesen váltogathatnak az új és a régi grafika között, továbbá már a konzolosok is megtapasztalhatják az élményt.

Nagyon fontos szintén, hogy próbáltak minél közelebb maradni az eredeti élményhez, így csak nagyon kevés dolgot változtattak a régi változathoz képest. Természetesen ahogy már említettük a grafikát egészen jelentősen kezelésbe vették, de a kezelőfelületen is történt egy-két módosítás. Pontosan nem tudjuk, hogy mikor tervezi ezt megjelentetni a Blizzard, de az már szinte teljesen tuti, hogy az idei év folyamán lesz ez a dátum. PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series S/X-re, PS4-re és PS5-re és még Nintendo Switch-re is meg fog érkezni, tehát a lehető legteljesebb játékosbázist próbálja lefedni.

Total
1
Shares
Previous Article
Zack Snyder: Az Igazság Ligája

Az amerikai bemutatóval egy időben fogják bemutatni világszerte a Zack Snyder: Az Igazság Ligája című filmet

Next Article
Peacemaker

James Gunn képeken mutatta be a Peacemaker spin-off sorozat szereplőgárdáját

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!