Főoldal Filmek Zack Snyder szerint a Warner Bros. stúdiót nem érdekelte, hogy folytatást kapjon Az Igazság Ligája
Filmek

Zack Snyder szerint a Warner Bros. stúdiót nem érdekelte, hogy folytatást kapjon Az Igazság Ligája

Pedig a rendező benne lenne.

414
Zack Snyder: Az Igazság Ligája

Néhány órával korábban befutott a Zack Snyder: Az Igazság Ligája legújabb előzetese, és alig egy hónapra vagyunk a világpremiertől. Az elmúlt napokban arról beszélt Zack Snyder, hogy tudomása szerint a Warner Bros. stúdiónak esze ágában sincs elkészíteni a folytatást, pedig eredetileg két részben szerették volna elmesélni a sztorit.

Nemrég az I Minutemen nevezetű YouTube-csatornának sikerült interjút készíteni a rendezővel. A műsorban sok témát érintettek, de természetesen Az Igazság Ligája franchise jövője is szóba került. A stúdió döntése volt, hogy bevonják Joss Whedont a film pótforgatásába, éppen ezért az őt támogató vezetőket, mint például Walter Hamada és Geoff Johns semmilyen formában nem vettek részt a rendezői film bemutatásában.

A Warner Bros. nem kért a rendezői változatból, helyette az anyavállalat, a WarnerMedia szerette volna lezárni a témát azzal, hogy igent mondott a rendezői változatra. Snyder megerősítette, hogy a stúdió nem mutatott érdeklődést a folytatás iránt, amikor szóba került a folytatás ötlete.

A valóság az, már amennyire én tudom, hogy nincs érdeklődés több ilyen film elkészítésére a Warner Bros. stúdiótól. Legalábbis velem nem. De nem gondoltam volna, hogy befejezhetem ezt, valaha is korrekt módon lezárhatom a filmet. De mindent megtettem azért az ötletért, miszerint megalakul az Igazság Ligája, a különböző személyiségek összefogása, mert elvégre erről szól ez a film.

Zack Snyder

Jól mutatja, hogy a rendező mindent megtett, hogy méltóképpen a legtöbbet hozzák ki ebből a felvételből és a karakterekből, még annak ellenére is, hogy valószínűleg nem kap lehetőséget egy második részre, de legalább pont kerül az ügyre, s Snyder történetét is megosztják a rajongókkal.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Max
Filmek

Részletes tudnivalók a hamarosan induló Max streaming szolgáltatásról

Egy hónap múlva Magyarországon is elindul a Max - az HBO Max...

Rebel Moon
Filmek

Zack Snyder terve szerint hat filmből áll majd a Rebel Moon

A jóból is megárt a sok, de a Rebel Moon eddig pocséknak...