Főoldal Előzetesek Egy hatalmas vendégszereppel befutott a Zack Snyder: Az Igazság Ligája új előzetese
Előzetesek

Egy hatalmas vendégszereppel befutott a Zack Snyder: Az Igazság Ligája új előzetese

Itt az új Az Igazság Ligája előzetes.

503

Eljött a pillanat, amire egész héten vártunk. Hosszú várakozást követően végre elérhetővé vált Az Igazság Ligája rendezői változat legújabb előzetese. Az elmúlt héten több teaser videót is láttunk az előzetesről, néhány perccel korábban pedig Zack Snyder elérhetővé tette a videót, aminek végén még egy nagy visszatérőt is megmutattak.

Zack Snyder nem győzi elégszer hangsúlyozni, hogy az új filmje mennyire más lesz attól, amit 2017-ben bemutattak a mozikban. Snyder bevallása szerint csaknem 150 percnyi eddig soha nem látott jelenetet fog tartalmazni a rendezői változat, amihez tavaly ősszel még pár perc extra jelenetet is forgattak, köztük például így kap szerepet a filmben Jared Leto karaktere, Joker is. Ő az előzetes legnagyobb meglepetése, akit a végén meg is mutattak a rajongóknak, de rajta kívül még Darkseid is egészen sok szerepet kapott. Tényleg elmondhatjuk az új előzetes után, hogy ez a film köszönőviszonyban sem áll Joss Whedon változatával.

Mikor egy éve a Warner Bros. bejelentette a rendezői változatot, még négy, 1 órás részről beszéltek, ám januárban a rendező megerősítette, hogy a korábbi tervekkel ellentétben egyben fogják bemutatni. Egy egész estés film formájában jön ki Az Igazság Ligája. Már csak a dátum nem volt ismert, de ez is a helyére került, sőt, még három teaser posztert is mellékeltek hozzá.

Zack Snyder Az Igazság Ligája című filmben Bruce Wayne (Ben Affleck) nem engedheti, hogy Superman (Henry Cavill) végső önfeláldozása hiábavaló legyen, ezért összefog Diana Prince-szel (Gal Gadot), akivel olyan metahumánokból álló csapatot akarnak összeállítani, amely képes lesz megvédeni a világunkat egy közelgő, katasztrofális méretű fenyegetéssel szemben. A feladat még nehezebbnek bizonyul, mint amire Bruce számított, mert az új csapattagoknak mind szembe kell nézniük saját múltjuk démonaival és le kell küzdeniük korlátaikat. Ám mire összeáll a csapat, Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) és Flash (Ezra Miller) talán már el is késett azzal, hogy megvédjék a bolygót Steppenwolftól, DeSaadtól és Darkseidtől és szörnyű tervüktől.

Zack Snyder: Az Igazság Ligája című rendezői változatot március 18-án mutatják be az HBO Maxon és az HBO Go-n.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események