Az Igazság Ligája

A Zack Snyder: Az Igazság Ligája új teaser előzetesben egy pillanatra feltűnik Superman is fekete jelmezben

Nagyon várjuk már a vasárnapot.

Zack Snyder rendező néhány napja már percre pontosan megmondta, hogy mikor fogják bemutatni a film következő előzetesét. Az új trailer Valentin-napon (Február 14.-én) 18:14 perckor fog debütálni. De még előtte kaptunk most egy rövid kis betekintőt, hogy mire is készülhetünk majd vasárnap, s a néhány snitt miatt teljesen lázba hoztak minket.

A néhány órával korábban bemutatott teaser előzetesben számos új jelenetet kaptunk, kezdve az egészet Steppenwolf-fal, miközben a fejszéjével lesújt, valamint néhány képkockán látjuk a Batmobile-t és Wonder Womant is akcióban. Azonban a legmenőbb és leghatásosabb jelenet az, amikor Superman megjelenik az új, fekete jelmezében. Különössé teszi még a jelenetet, mintha Superman nem önmaga lenne abban a felvételben, talán Darkseid irányítása alatt van? Bármi is legyen az igazság, Supermanre rá sem lehet ismerni a 2017-ben bemutatott mozis változat után.

Mikor egy éve a Warner Bros. bejelentette a rendezői változatot, még négy, 1 órás részről beszéltek, ám januárban a rendező megerősítette, hogy a korábbi tervekkel ellentétben egyben fogják bemutatni. Egy egész estés film formájában jön ki Az Igazság Ligája. Már csak a dátum nem volt ismert, de ez is a helyére került, sőt, még három teaser posztert is mellékeltek hozzá.

Zack Snyder Az Igazság Ligája című filmben Bruce Wayne (Ben Affleck) nem engedheti, hogy Superman (Henry Cavill) végső önfeláldozása hiábavaló legyen, ezért összefog Diana Prince-szel (Gal Gadot), akivel olyan metahumánokból álló csapatot akarnak összeállítani, amely képes lesz megvédeni a világunkat egy közelgő, katasztrofális méretű fenyegetéssel szemben. A feladat még nehezebbnek bizonyul, mint amire Bruce számított, mert az új csapattagoknak mind szembe kell nézniük saját múltjuk démonaival és le kell küzdeniük korlátaikat. Ám mire összeáll a csapat, Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) és Flash (Ezra Miller) talán már el is késett azzal, hogy megvédjék a bolygót Steppenwolftól, DeSaadtól és Darkseidtől és szörnyű tervüktől.

A Zack Snyder: Az Igazság Ligája című rendező változatot március 18-án mutatják be az HBO Maxon és az HBO Go-n.

Total
27
Shares
Previous Article

Megvan, mikor érkezik a Ratchet&Clank: Rift Apart

Next Article

A KÖKI bevásárlóközpont moziépítéssel ünnepli a 10. születésnapját

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!