Főoldal Játékok Tavasszal érkezik a Red Dead Redemption felújított változata?
Játékok

Tavasszal érkezik a Red Dead Redemption felújított változata?

Érdekes információk jelentek meg a Red Dead Redemption lehetséges felújított változatával kapcsolatosan.

490

Elérkeztünk abba az időbe, hogy megsokszorozódott a játékosok száma, a piac majdnem háromszor akkora, mint 2010-ben volt. Rengeteg ember van így, aki a Red Dead Redemption második részével már játszott, de az első még kimaradt számára és annyira elavultnak hatott már, hogy nem is kezdett bele abba. A Rockstar ezt úgy néz ki jól felismerte, ahogy azt is, mennyire is volt népszerű Arthur Morgan kalandja.

Rengeteg pletyka és kiszivárgott hír, továbbá már egyes áruházak besorolása is megerősítette a Red Dead Redemption felújított változatának létét. Szinte már csak a hivatalos bejelentésre váruk és most a létezés tényén felül, egy pár információt is sikerült begyűjteni ezzel kapcsolatosan, természetesen nem közvetlenül a fejlesztőktől, így érdemes egy kis fenntartással kezelni ezeket.

Az információk alapján 2022 tavaszán foghatjuk leghamarabb majd a kezünkbe ezt a felújított művet. Ugyan azt a térképet kapjuk, amit a RDR2-ben láthattunk és még hozzáadják Mexico-t is valamilyen szinten. A sztori szinte teljesen megegyezik az eredetivel, annyi különbség lesz, hogy egy kicsit megtolják egy pár dialógussal Arthur-ral kapcsolatosan. A harcrendszer szinte egy az egyben a második részből van és frissítették a fizikát is, ami sokkal jobb élményt fog már nyújtani. Minden DLC-t tartalmazni fog ez a kiadás, így egy kibővített világot láthatunk majd.

A grafika szempontjából teljes natív 4K felbontásra kell számítanunk HDR-rel megfűszerezve. A szivárogtatás nem tért ki rá, de szinte teljesen biztos, hogy RDR2 motorját használják ezzel az alkalommal. Kapunk majd egy 30 FPS felbontás és egy 60 fps teljesítmény módot. Valószínűleg az elsőben lesz teljes 4K, míg a másodikban felskálázott felbontást sikerül csak majd megvalósítani. Teljes Ray-Tracing támogatással lesz majd megvadítva, mind a visszaverődések, mind az árnyékok szempontjából. Szinte biztosan csak Xbox Series S/X-re, PS5-re és PC-re lesz majd elérhető és nem lesz online módja.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
PlayStation

Várakozáson felül teljesített a Stellar Blade, tervben van a PC-s változat

A Shift Up új PS5 exkluzív játéka hangos siker lett, folytatások is...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

GTA VI
Játékok

Megerősítették a GTA VI megjelenési időszakát

2025 őszén tervezik kiadni a várva várt folytatást.