Főoldal Sorozatok A The Mandalorian sztárja, Pedro Pascal kapta Joel szerepét a The Last of Us című sorozatban
SorozatokBREAKING

A The Mandalorian sztárja, Pedro Pascal kapta Joel szerepét a The Last of Us című sorozatban

Igazi nagyágyú kelti életre Joel-t a sorozatban.

400
The Last of Us

Néhány órával azután, hogy bejelentették Ellie szerepét, miszerint Az Úr sötét anyagai és a Trónok harca című sorozatokból ismerős Bella Ramsey kelti majd életre a nagysikerű videojáték főhősét, megtudtuk azt is, hogy ki lesz majd a lány segítője. A videojátékban Joel Miller rátalál a lányra, s közösen néznek szembe a rájuk leső veszéllyel és szelik keresztül az Államokat.

A Deadline értesülése szerint egy másik a Trónok harcából ismerős színész kapta Joel szerepét az adaptációban. A lap úgy tudja, hogy Pedro Pascal kelti majd életre az élőszereplős adaptáció másik főszereplőjét. A színész nevét elég gyakran lehet hallani az utóbbi időben. Leginkább a The Mandalorian Disney+ sorozata miatt vált ismerőssé, ahol Pascal alakítja Din Djarin főhőst, igaz legtöbbször csak a sisak mögött, így az esetek többségében dublőrrel dolgoznak, s csak a hangját adja Pascal a sorozathoz.

A forrás legszögezi, hogy mivel a színész ütemterve jelenleg nyitott, Pascal több megkeresést is kapott az elmúlt időben a különféle streamingszolgáltatóktól és prémium szolgáltatóktól, ezek végül a The Last of Us című adaptáció mellett döntött. A leleplezés előtt egy másik név is felmerült a szerepre, a kétszeres Oscar-díjas Mahershala Ali, de állítólag nem kapott ajánlatot.

Pedro Pascal

The Last of Us egy poszt-apokaliptikus világban játszódó videojáték. Két karakter kapcsolatára építették fel a teljes sztorit, a csempész Joel és a tizennégy éves Ellie barátságára. Ellie-ről később kiderült, hogy ő lehet a kulcs, hogy megfékezzék a halálos világjárványt, merthogy Ellie immúnis volt a fertőzésre. Joel-t felbérelték, hogy kicsempéssze Ellie-t a karantén zónából, miközben Joel rádöbbent, hogy a tinédzser lányhoz legalább annyira ragaszkodik, mint Ellie hozzá, így a túlélés reményében nekivágtak átszelni az Egyesült Államok vad és halálos államait. Az HBO adaptációja az első játék eseményeit fogja feldolgozni, a második rész eseményeit levegőben hagyják, ami jó alapja lehet majd a folytatásnak. A készítők ígérik, hogy hűek maradnak a történethez, illetve Ellie egyik legfontosabb tulajdonsága is szerepet kap majd a képernyőn.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Havas Jon
Sorozatok

Kit Harington megerősítette, hogy polcra került Havas Jon saját sorozata

Egyhamar nem lesz semmi a spinoff-sorozatból Hava Jonnal a főszerepben.

Fantasztikus Négyes
BREAKINGFilmek

Bejelentették a Fantasztikus Négyes szereplőgárdáját

A Marvel Studios bejelentette, hogy kik kapták a Fantasztikus Négyes főszerepeit.

Naughty Dog
PlayStation

Min dolgozik a Naughty Dog?

Vajon új The Last of Us, Uncharted vagy valami teljesen új készülhet?