Főoldal Filmek Készül a Suicide Squad folytatása
Filmek

Készül a Suicide Squad folytatása

David Ayer rendező mondta, hogy már tárgyalnak az Öngyilkos osztag folytatásáról.

810

David Ayer rendező mondta, hogy már tárgyalnak az Öngyilkos osztag folytatásáról.

Már hónapokkal azelőtt, hogy a Suicide Squad – Öngyilkos osztag a mozikba került volna olyan pletykák keltek szárnyra, hogy a Warner Bros. és a DC Comics már a folytatáson törik a fejüket. Tovább erősítik a feltételezéseket azok a tények is, hogy a DC két olyan időpontot is lefoglalt már, amihez még filmet nem társított. Az egyik időpont 2018. október 5., a másik 2019. november 1. Amíg várjuk a hivatalos bejelentést, hogy mik fognak érkezni azokon a napokon, addig David Ayer már be is jelentkezett a Suicide Squad 2 folytatásra. A rendező elmondta, hogy már meg is van a sztori a folytatásra, ami nem meglepő, hiszen több cliffhanger-rel fejeződött be az első felvonás.

Spoiler rész!
Az egyik legnagyobb ilyen jelenet a filmben az, mikor mindenkit visszavisznek a cellájukba, és élik tovább „hétköznapi” életüket, ám Harley Quinnt Joker megszökteti a börtönből, de nem derül ki, hogy mi történt velük. A rendező egyik nyilatkozatában erre is van magyarázat, mert erre az opcióra már az első hét során felkészült a stáb.

A forgatás első hetén készítettünk pár képet arra, s nem akarom veszni hagyni azokat, de semmi sem lehetetlen. Ott van az is, hogy Amanda Waller irányítani tudja ezeket a fickókat, és a nap végére „szupergazemberekké” kovácsolta őket. Plusz Joker és Harley viszonya, ami megint egy jó ómen lehetne, az ajtók nyitva állnak…

A film hiába döntötte meg az augusztusi rekordot, a történet akkor is kivetnivalót hagy maga után. Rossz volt a vágás és nagyon érződik rajta a kapkodás, és az, hogy valami nagyot akartak alkotni, ám ez egyáltalán nem sikerült. Nagyon meglepődnénk, ha a stúdió a folytatást is ilyen formában készítené el. Személyes véleményünk, ha a rendező marad is a következő részre, akkor garantáltan kapni fog egy segédrendezőt, akivel közösen fognak forgatni.

A DC univerzum a következő években több filmet is bemutat majd. 2017. június 2-án érkezni fog a teljesen új Wonder Woman film, aminek az előzetese révén bizakodásra van okunk. De az Igazság ligáját (2017. november 17.), az amolyan DC-és „Bosszúállós” filmet sem szabad elfelejtenünk, mert erre már a Suicide Squadban is volt utalás. Papíron mind a két film nagyon jól mutat – ezt a Batman Superman ellenról, és az Öngyilkos osztagról is elmondhattuk -, de valamiért a filmes változatról ezt nem lehet elmondani. Reméljük, hogy nem fogják elhamarkodni, mert nagyok az elvárások a DC Comics és a Warner Bros. stúdió felé.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.