Főoldal Filmek Az első reakciók szerint egy fantasztikus, érzelemmel teli folytatás a Wonder Woman 1984
Filmek

Az első reakciók szerint egy fantasztikus, érzelemmel teli folytatás a Wonder Woman 1984

Patty Jenkins folytatása beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

460
Wonder Woman 1984

Néhány perccel korábban lejárt az embargó, s elárasztották a közösségi médiát a Wonder Woman 1984 első reakcióival. Hangsúlyozzuk, ezek még nem kritikák, azokat később lehet csak megfogalmazni, ezek pár soros véleménynyilvánítások, hogy a nézők milyennek látták Patty Jenkins rendező folytatását. És olvasva a beszámolókat, megérte ennyit várni a Wonder Woman második részére.

Az idei évet sok szempontból is szeretnénk már magunk mögött tudni, a képregények rajongói pedig pláne, hiszen a DC és a Marvel is lemondta az évközi bemutatókat. Bár jól indult az idei év, hiszen a Ragadozó madarak nagyon jó pontszámokat kapott, és a rajongók is szerették Margot Robbie főszereplésével készült filmet, de sajnos nagyon rövid ideig élvezhettük a mozikban a COVID miatt. Sokáig kétséges volt a Wonder Woman 1984 bemutatója, végül a HBO Max streamingszolgáltató ad otthont a filmnek december 25-étől, miközben a mozikban is bemutatják majd a filmet.

A folytatás nemzetközi bemutatójára december 16-án kerül sor, így ennek apropóján megjelentek az első reakciók a filmről. Az első bejegyzéseket olvasva a film elsöprő siker, ahogy arra számítani lehetett az első rész után. Csak ismételni tudjuk önmagunkat, nem feltétlen kell hinni az első véleményeknek, sokszor az érzelmek befolyásolják ítélőképességeinket.

Erik Davis, a Fandango munkatársa nagyon boldog a filmtől, véleménye szerint az első perctől a végéig nagyot szól. Szívvel, reménnyel, szeretettel, akcióval, romantikával és humorral megfűszerezve. Nem sokat mondhat a történetről, nem szeretne spoilerezni, de jól felépített. Már önmagában a nyitójelenet lenyűgöző, és minden akciójelenet más és más, egyediek. Azt gondolom, hogy Hans Zimmer zeneszerző legjobb alkotásai közé tartozik. Gadot és Pine között a kémia újfent működött.

A Collider munkatársa azonban kicsit negatívabb volt a második résszel kapcsolatban. Perri Nemiroffnak nem tetszett úgy a folytatás, mint az első rész. Értékelte, hogy nagy filmrendezőkhöz viszonyítva Patty Jenkins is mert nagyot húzni a folytatással, ugyanakkor az önzetlenség, a szeretet és az együttérzés hiányzik belőle.

Az amerikai IGN-től is nyilatkoztak. Volt szerencsém az elsők között megnézni a filmet (végre!). Imádtam. Az első Wonder Woman a kedvencem a modern kori DC filmekből, és a WW84 egy okos előrelépés, nagyon emberi és nagyon szép történetet mesél el Diana hercegnőről.

Tegnap láttam a Wonder Woman 1984-et otthon és ez a film minden, amire szükségem volt, és sokkal több. Elképesztően ambiciózus, lenyűgözően izgalmas és telis-tele van reménnyel a film. És nagyon hosszú, ami időnként hibás döntésnek tűnik, de többnyire arra emlékeztetett, milyen csodálatosan érzem magam egy nagy kasszasiker után.

Tegnap meg kellett néznem a Wonder Woman 1984-et, és… őszintén szólva éppen erre volt szükségem. Amire mindannyiunknak szüksége van. Felemelő, reményteli és annyira Wonder Woman. Ez egy gyönyörű film olyan témákkal, amik megdobogtatják a szíved.

A JoBlo.com szerint Jenkins és Gadot újra megcsinálták. A Wonder Woman 1984 egy dicsőséges siker! A lélegzetelállító nyitójelenettől az eredeti záró felvonásig sok benne az öröm.

A legnagyobb dicséretem a filmnek, hogy időnként olyan volt, mint egy elveszett film Richard Donner szuperhősfilmek korából. Rengeteg benne a szeretet. A szereplőkkel és Patty Jenkins rendezővel izgalmas dolgot hoztak össze.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

HBO Max
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat májusban az HBO Max

Májustól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük az HBO Max-on.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Max
Filmek

Részletes tudnivalók a hamarosan induló Max streaming szolgáltatásról

Egy hónap múlva Magyarországon is elindul a Max - az HBO Max...