Főoldal Filmek A Wonder Woman 1984 bemutatóját 99%-ban el fogja csúsztatni a Warner Bros., de mégis mikor mutatják be?
Filmek

A Wonder Woman 1984 bemutatóját 99%-ban el fogja csúsztatni a Warner Bros., de mégis mikor mutatják be?

Ennek próbáltunk utánajárni, hogy mikor érkezhet a Wonder Woman 1984.

436
Wonder Woman

Ha egy pillantást vetünk az idei naptárra, akkor Patty Jenkins rendezőtől a Wonder Woman 1984 című folytatás bemutatóját a Warner Bros. stúdió december 26-ára tűzte ki, miután többször is el kellett halasztani a premiert. A filmet eredetileg tavaly szerették volna bemutatni, azonban a Joker sikere miatt a stúdió 2020 nyarára tolta a premiert, azóta pedig csak tologatják a filmet a koronavírus-járvány miatt.

A Gal Gadot főszereplésével készült filmet előbb július végére, majd augusztusra, ezután novemberre és végül az év utolsó napjaira csúsztatta a Warner, ám ez is kevésnek bizonyult. Miután a COVID-19 fertőzöttek száma világszerte napról-napra rekordot dönt, lassan lemondhatunk az idei bemutatóról. Bár a stúdió ezt még nem jelentette be, de az intézkedésekkel nagyon megnehezítik a film sorsát. A Tenet után még egyszer nem szeretnék elkövetni azt a hibát, hogy rossz időpontban mutatnak be egy filmet, és ezzel dollár százmillióktól esnek el. Úgy tűnik, hogy a streamingszolgáltató sem lehet opció a stúdió számára, hiszen a májusban indult HBO Max csak korlátozottan elérhető, ezért sok rajongóhoz nem tudnák eljuttatni a filmet, s egy újabb fiaskót nem szeretne a Warner Bros.

Ezek után nem maradt más, minthogy ismét elcsúsztatják a premiert. Miután egyre közelebb vagyunk a premierhez és szinte lehetetlennek tűnik – legalábbis egy kisebb csodára lenne szükség -, hogy eltolják a filmet, próbáltunk utánajárni, hogy a stúdió milyen döntést hoz. Egy stúdióhoz közeli honfitársunkat sikerült utolérnünk, s elárulta nekünk, hogy a Warner bármelyik pillanatban megerősítheti a Wonder Woman 1984 csúsztatását. Jelenleg is annak lehetőségét vitatják, hogy mikorra tegyék át a premiert. Ezúttal azonban sokkal több időt adnak maguknak és a moziknak, és a filmet egészen 2021 nyárig fogják tolni. Ez azt jelenti, hogy a The Batman-nek fenntartott júniusi időpontban kerülhet mozikba a film.

Nem hivatalos a stúdió által kiadott közleményt olvashattatok, de bennfentes forrásokra hivatkozva a stúdió bármelyik pillanatban bejelentheti a Wonder Woman 1984 bemutató törlését.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.