Főoldal Filmek Kiszivárgott a Chaos Walking előzetese, Tom Holland és Daisy Ridley sokat halasztott sci-fije
Filmek

Kiszivárgott a Chaos Walking előzetese, Tom Holland és Daisy Ridley sokat halasztott sci-fije

Az első képsorok a Chaos Walkingból.

456
Chaos Walking

A Chaos Walking bemutatóját több csúsztatás is sújtotta már az elmúlt években, pedig a filmet még 2017-ben leforgatták Tom Holland és Daisy Ridley főszereplésével, ennek ellenére még nem mutatták be a filmet. Természetesen komoly okai vannak, mert állítólag a film annyira vállalhatatlan lett, hogy a stúdió inkább újraforgatná az egészet.

Bár néhány kósza hírből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, de valami tényleg nincs rendben a filmmel. Nehéz megmondani, hogy hol siklott félre az alkotás, mert rendkívül erős szereplőgárdával vágtak neki a munkának. Daisy Ridley a Star Wars-folytatástrilógiából, a Pókember franchise ifjú titánja, Tom Holland és Mads Mikkelsen neve is olvasható a stáblistán, míg a rendezői teendőket pedig Doug Liman kapta. A forgatással még 2017-ben végeztek, majd a csalódott tesztvetítések után pótforgatást rendeltek el, amire tavaly tavasszal került sor, hiszen Ridley a Star Wars: Skywalker kora, Holland pedig a Pókember: Idegenben munkálataival volt elfoglalva.

Árulkodó lehet, hogy a pótforgatásokra még Liman sem ért oda, hanem Fede Álvarez a Gonosz halott rendezője vette kézbe az irányítást, ami a stúdiónak 15 millió dollárjába fájt. A filmet a tervek szerint 2021. január 22-én mutatják be, de figyelemmel az elmúlt fél év történésére, azon sem lepődnénk meg, ha a filmet levennék a moziműsorról, s digitális formában tennék elérhetővé. A Chaos Walking hasonló cipőben jár, mint Az új mutánsok, aminek premierjét többször is törölték, és elnézve a most kiszivárgott előzetest, érthető a folyamatos csúsztatás. Talán az egészben a legkínosabb Ridley szőke parókája, ami még ilyen rossz minőségű előzetesből is le akar esni a színésznő fejéről.

Bár úgy tűnik, hogy a mostani előzetest még a pótforgatások előtt vágták, de csodát nem várunk a hivatalos előzetestől sem, amit alighanem a következő hetekben fog bemutatni a stúdió.

UPDATE: Időközben a stúdió már töröltette az előzetest.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...