Főoldal Filmek A hírek szerint jövő hónapban rendeznek egy Justice Con nevű eseményt, amin Zack Snyder is jelen lesz
Filmek

A hírek szerint jövő hónapban rendeznek egy Justice Con nevű eseményt, amin Zack Snyder is jelen lesz

Még több hírt kapunk Az Igazság Ligája rendezői változatáról?

480
Az Igazság Ligája

A következő hónapokban várhatóan több részletet is megtudunk majd Az Igazság Ligája rendezői változatáról, de talán már július hónapban csepegtethetnek néhány morzsát a filmről, mivel több külföldi lap értesülése szerint egy úgynevezett Justice Con rajongói találkozót tartanak a következő hónapban. Az eseményt természetesen online tartanák meg, amire még a film rendezőjét is meghívták.

A Warner Bros. még múlt hónapban jelentette be, a Snyder Cutot, amit valamikor 2021-ben fognak bemutatni az HBO Max streamingszolgáltatón. A bejelentéskor a stúdió mindössze annyit erősített meg, hogy érkezik a Snyder Cut, de se pontos megjelenési dátumot nem tettek közzé, illetve azt sem tudjuk, hogy milyen formában mutatják be, hiszen állítólag 4 órás változatról van szó, amit akár részekre is szétdarabolhatnak. Az viszont biztos, hogy a stúdió komolyan gondolja, hiszen több tízmillió dollárt költ majd a projektre.

A The Nerd Queens YouTube-csatorna és a Comic Book Debate osztotta meg elsőként a hírt, hogy júliusban tartják a Justice Con rendezvényt, ami gyakorlatilag nem sokban különbözik majd a Comic-Con @ Home eseménytől, amiről néhány napja derült ki, hogy július végén tartanak. A jelentés szerint Zack Snyder lesz az egyik vendég a rendezvényen, de rajta kívül még a Darkseidet alakító Ray Porter és a film képes forgatókönyv tervezője, Jay Oliva is megjelenik.

Egészen érdekes, de közel sem meglepő döntés lenne a Warner részéről, ha ezt a megoldást választaná Az Igazság Ligája reklámozásához. Itt szögeznénk le, hogy mivel a rajongók a végsőkig kitartottak a rendező mellett, ezért egy rendezői panel előtt garantált lenne a “sorban állás”. Talán még új jeleneteket, koncepciós rajzokat is megoszthatnak a jelenlévőkkel, aminek kifejezetten örülnének a rajongók.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Rebel Moon
Filmek

A Rebel Moon rendezői változata új alcímet kapott az R-besorolás miatt

A Rebel Moon lehet jobb több erőszakkal, vérrel és még több lassított...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.