Főoldal Filmek Nem osztottak lapot Hayden Christensen színésznek sem, hogy Erő-szellemként visszatérjen a Skywalker korában
Filmek

Nem osztottak lapot Hayden Christensen színésznek sem, hogy Erő-szellemként visszatérjen a Skywalker korában

Anakin Skywalkert alakító Hayden Christensen neve még csak fel sem merült, hogy Erő-szellemként visszatérjen a Skywalker korában.

616
Anakin Skywalker

Anakin Skywalkert alakító Hayden Christensen neve még csak fel sem merült, hogy Erő-szellemként visszatérjen a Skywalker korában.

Mindezt a Industrial light and Magic stúdió vizuális effekt csapat vezetője, Roger Guyett erősítette meg, pedig nagyon sok rajongó hitt a Skywalker kora bemutatója előtt abban, hogy Hayden Christensen, azaz Anakin Skywalker is szerepet kap a filmben. Erre még rá is erősített a színész, mikor egy éve lemondott egy konferencia fellépést egyéb elfoglaltságokra hivatkozva. Christensen-t a Star Wars idővonalán legutóbb a Star Wars VI. rész – A Jedi visszatér végén láttuk Erő-szellemként.

A IX. rész filmcím mellett számos meglepetés szereplő és kérdőjel olvasható, ám Christensen végül nem olyan formában kapott vendégszerepet a történet befejező részében, ahogy arra számítani lehetett, mert mindössze csak a hangját adta. Mikor Rey az utolsó felvonásban a Jedik segítségét kéri, hogy megállítsa gonosz nagyapját, Palpatine uralkodót, Yoda mester, Obi-Wan Kenobi és Ahsoka mellett Anakin is hallható.

A Yahoo! kérdésére Robert Guyett elárulta, hogy Hayden Christensen szerepét más karakterrel ellentétben nem vágták ki a filmből, hiszen nem lett volna mit, mert eredetileg ő nem is szerepelt a történetben. A szakember egy másik tényt is megerősített, miszerint Kylo Ren, vagy ha jobban tetszik, akkor a megtért Ben Solo sem szerepelt a lapok között, hogy Erő-szellemként ő is látható legyen Leia és Luke Skywalker mellett a zárójelenetben.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események