x
Játékok

Jim Ryan rángatja előttünk a PS5 mézesmadzagját

Újdonságokra utalt egy interjúban az új konzolt illetően.

Jim Ryan rángatja előttünk a PS5 mézesmadzagját
  • Publishedjanuár 9, 2020

Újdonságokra utalt egy interjúban az új konzolt illetően.

A játékostársadalom lélegzetvisszafojtva várta az idei Consumer Electronics Show-t, melyre sokan vizionálták a Sony következő generációs konzoljának leleplezését. A PlayStation 5 bemutatása elmaradt, de kaptunk is valamit meg nem is, ahogy azt már megírtuk.

Most azonban a japán Business Insider készített egy interjút Jim Ryan-nel a Sony Interactive Entertainment fejével, amiben tett egy igen érdekes kijelentést. Először a PS5 logójára tért ki és elmondta, hogy azért döntöttek a bemutatott darab mellett, mert azt akarták, ha valaki ránéz egyből tudja, hogy mi is az amit lát. Majd elmondta, hogy attól, hogy idén érkezik a következő generáció, még nem hanyagolják el a PS4 tulajokat és egy csomó nagyszabású dologgal készülnek még erre a platformra. Végül pedig a PS5-ről és annak technológiájáról esett néhány szó. Méltatta az SSD bevezetését, melynek kapcsán drasztikusan csökkenni fog a töltés, majd a 3D audióról és a kontrollerről is esett néhány szó. Ám az igazán érdekes dolgot ezután mondta, mely szerint egyéni, csak a PS5-re jellemző újítások is érkeznek, amik megkülönböztetik a Sony masináját más konzoloktól, melyek bejelentését még csak ezután tervezik.

Kedves Jim, alig várjuk a részleteket!

Written By
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.