Főoldal Filmek [CCXP 19] Patty Jenkinsnek már arra is van terve, hogy miről fog szólni a Wonder Woman 3. rész
Filmek

[CCXP 19] Patty Jenkinsnek már arra is van terve, hogy miről fog szólni a Wonder Woman 3. rész

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy egy trilógián keresztül mesélik el az amazonok hercegnőjének, Dianának történet a DC-nél.

522
Wonder Woman

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy egy trilógián keresztül mesélik el az amazonok hercegnőjének, Dianának történet a DC-nél.

Három évvel azután, hogy Wonder Woman kasszát robbantott a moziknál, jövő nyáron Patty Jenkins rendező és Gal Gadot színésznő páros visszatér, hogy megismételjék a lehetetlent, még az első résznél is látványosabb, szórakoztatóbb történettel folytassák az amazonok meséjét.

A Comic-Con Experience eseményen debütált a folytatás előzetese, de mást is megtudtunk. Jenkins elárulta, hogy a Wonder Woman 1984 történetét még az első rész filmezése alatt dolgozta ki, így nem meglepő, hogy már a folytatásra is van terve.

A CCXP sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a franchise harmadik részére is van ötlet, illetve szóba került már egy az amazonokról szóló spin-off film, ami a csodálatos Themyscira szigeten, az amazonok otthonában játszódik. Ugyanakkor Jenkins azt is elmondta, hogy a Csodanő következő kalandjára vonatkozó tervek még változhatnak:

A rendezőnő azt is megjegyezte még, hogy a második résszel ellentétben egy kicsivel többet kell majd várnunk a harmadik részre, mert voltaképpen az első és a második részt egymás után filmezték, ezért ő és Gal Gadot is szeretne egy kis pihenőt tartani, mielőtt beleugranának a trilógia utolsó részébe:

A hétvégén azt is megtudtuk, hogy a film technikailag teljesen elkészült, s a következő fél évben tökéletesíteni fogják a filmet, hogy még nagyobbat szóljon a mozikban. Sőt, ha minden jól megy, s a Wonder Woman 1984 jól teljesít a mozik kasszái előtt, akkor még egy themyscirai amazonokról is forgatnak egy filmet.

A Wonder Woman 1984 országos bemutatója 2020. június 4-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.