x
Filmek

[CCXP 19] Kiderült a Démonok között 3. címe, és a történet néhány részlete

Vera Farmiga és Patrick Wilson hamarosan visszatérnek Ed és Lorraine Warren szerepében.

[CCXP 19] Kiderült a Démonok között 3. címe, és a történet néhány részlete
  • Publisheddecember 9, 2019

Vera Farmiga és Patrick Wilson hamarosan visszatérnek Ed és Lorraine Warren szerepében.

A Démonok között 3., mely valójában a franchise hetedik filmje, a The Conjuring: The Devil Made Me Do It címmel kerül majd a mozikba. A forgalmazó a film bemutatóját 2020 szeptember 11-re tűzte ki.

A szinopszis szerint a következőre számíthatunk:

Egy hátborzongató történet, mely még a Warren házaspárt is sokkolta. Az egyik legveszedelmesebb ügy, amellyel valaha találkoztak. A történet kezdetén egy fiatal fiú lelkéért folyik a küzdelem, később azonban a pokol olyan mély bugyraiba jutnak el Warenék, ahol még sohasem jártak. Ráadásul, az Egyesült Államok történetében először egy gyanúsított démoni jelenlétre hivatkozik a bíróságon.

Néhány héttel ezt megelőzően Patrick Wilson szavaiból sokan arra következtettek, hogy egy vérfarkas-ügy lehet a készülő film fő történetszála, bár az nem szerepel a leírásban, könnyen lehet, hogy erre is sor kerül majd. A szóban forgó történet egyébként Bill Ramsey-ről szól, akit egy démon szállt meg, és ennek következtében farkassá tudott változni.

A filmet ez alkalommal Michael Chaves rendezi, James Wan pedig producerként vesz részt a munkálatokban. Farmiga és Wilson mellett feltűnik majd a produkcióban Ruairi O’Connor, Sarah Catherine Hook és Julian Hilliard is.

A film tehát 2020 szeptemberében kerül a mozikba.

Written By
Vigh Martin

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.