Wide Screen
Image default
Filmek

[CCXP 19] Kiderült a Démonok között 3. címe, és a történet néhány részlete

Vera Farmiga és Patrick Wilson hamarosan visszatérnek Ed és Lorraine Warren szerepében.

A Démonok között 3., mely valójában a franchise hetedik filmje, a The Conjuring: The Devil Made Me Do It címmel kerül majd a mozikba. A forgalmazó a film bemutatóját 2020 szeptember 11-re tűzte ki.

A szinopszis szerint a következőre számíthatunk:

Egy hátborzongató történet, mely még a Warren házaspárt is sokkolta. Az egyik legveszedelmesebb ügy, amellyel valaha találkoztak. A történet kezdetén egy fiatal fiú lelkéért folyik a küzdelem, később azonban a pokol olyan mély bugyraiba jutnak el Warenék, ahol még sohasem jártak. Ráadásul, az Egyesült Államok történetében először egy gyanúsított démoni jelenlétre hivatkozik a bíróságon.

Néhány héttel ezt megelőzően Patrick Wilson szavaiból sokan arra következtettek, hogy egy vérfarkas-ügy lehet a készülő film fő történetszála, bár az nem szerepel a leírásban, könnyen lehet, hogy erre is sor kerül majd. A szóban forgó történet egyébként Bill Ramsey-ről szól, akit egy démon szállt meg, és ennek következtében farkassá tudott változni.

A filmet ez alkalommal Michael Chaves rendezi, James Wan pedig producerként vesz részt a munkálatokban. Farmiga és Wilson mellett feltűnik majd a produkcióban Ruairi O’Connor, Sarah Catherine Hook és Julian Hilliard is.

A film tehát 2020 szeptemberében kerül a mozikba.

Még több a témában...

[SDCC 2018] James Wan tisztázta, hogy ki lesz az Aquaman főellensége

Kévés Bence Mihály

Csak két év múlva jön a Space Jam 2., előbb érkezik a Godzilla vs. Kong és sok más Warner alkotás

Kévés Bence Mihály

[SDCC 2017] Az Aquaman trailerének leírása

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon