Főoldal Filmek Ezra Miller továbbra is vártig állítja, a Flash-film elkészül
Filmek

Ezra Miller továbbra is vártig állítja, a Flash-film elkészül

Szegény Flash-szólófilm nem akar összejönni a Warner Bros. és DC párosnak, az évek során többször is elvesztette rendezőjét, de Ezra Miller továbbra is kitart a projekt mellett.

574
Flash

Szegény Flash-szólófilm nem akar összejönni a Warner Bros. és DC párosnak, az évek során többször is elvesztette rendezőjét, de Ezra Miller továbbra is kitart a projekt mellett.

A Warnernek eddig nem volt szerencséje a Flash-filmmel, hiszen az elmúlt években több rendező is kilépett a projektből, azonban Ezra Miller még nem mondott le a szólófilmről, sőt, állítása szerint végre elkészül. A Variety értesülései szerint miután az Éjszakai játékok rendezőpárosa, Jonathan Francis Daley és Jonathan Goldstein lemondott a rendezés jogáról, a filmet az AZ rendezője, Andy Muschietti gondozására bízták, aki menet közben már alá is írt a filmre.

A rajongók már attól tartottak, hogy Ezra Miller szerződése idejekorán lejár, s nem látjuk visszatérni Flash szerepében, aki még egy legendás képregényírót, Grant Morrison-t is felkérte, hogy segítsen a Flash-film forgatókönyvén. Most azonban a W magazine Korean írásából kiderült, hogy színész kész a visszatérésre.

Nos, elárulom neked azokat, amikről beszélhetek, mégpedig hogy teljes mértékben megerősítést nyert a Legendás állatok 3. és a Flash. Több zenét is közösen szerzünk a Sons of an Illustrious Father bandával, de akadnak majd olyan számok is, amiket egyedül készítek az új, szóló projekthez.

A színésznek jelek szerint nagyobb beleszólása van a projektbe, hiszen korábban már arról is cikkeztek, hogy Daley és Goldstein azért távozott, mert kreatív különbség támadt a színésszel, aki a rendezőkkel ellentétben sokkal sötétebb képet képzelt el a karakterről. Nem feltételen értünk egyet vele, hiszen Flash mindig is egy szórakoztató, vicces színfoltja volt a DC univerzumnak, amolyan a DC képregényvilág Pókemberét véljük felfedezni benne.

Flash

 

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.