Itt az ingyenes Gears POP!

A mai második ingyenes játék ajánlatunk is megérkezett, amelyik egy igazán híres univerzumba fog elkalauzolni.

A mai második ingyenes játék ajánlatunk is megérkezett, amelyik egy igazán híres univerzumba fog elkalauzolni.

Nem is olyan sokára, pontosabban szeptember elejére érkezni fog az egyik leginkább durva játék a konzolos alkotások történetében. A cím egyik legnagyobb húzóereje a végtelen brutalitás, amellyel (és a lanceren található láncfűrész segítségével) el tudjuk intézni szinte az összes elő létformát. Igen, innen már ki lehetett találni, a Gears of Wars (most már csak Gears) világában fog ez az alkotás is játszódni. Illetve annyira nem is.

A brutalitásáról híres széria egy kicsit (sokkal) lágyabb vizekre evez a Gears POP!-al, amelyik IOS-re és Androidra lesz főképpen elérhető, azonban aki nem szívleli az ilyenféle játékot, az számítógépen is nekiláthat. Ez az igazán megnyerő koncepció a nagyfejű figuráiról ismert Funko és a Gears of War együttműködéséből születhetett meg. Lehet gyűjteni az eredeti játékokból már jól ismert karaktereket sőt, még harcoltathatjuk is őket.

Akinek nem elég a gyűjtés és a harcoltatás, az még fejlesztheti is a kis figurákat, hogy PvP-ben sikeresebb legyen ezáltal. Nem mehetünk el még az mellet a tény mellett, hogy elérhető a cross-platform mentés. Tehát, ha elkezdünk játszani a számítógépünkön majd később mobilon folytatnánk, nyugodtan megtehetjük. A Gears POP! a mai nappal vált elérhetővé IOS-re, Andorid-ra és PC-re.

Total
1
Shares
Previous Article

Újabb előzetesen a jeges szörnyek!

Next Article
Flash

Ezra Miller továbbra is vártig állítja, a Flash-film elkészül

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!