Főoldal Filmek Andy Muschietti az Az rendezőjét kérték fel a The Flash-film elkészítésére?
Filmek

Andy Muschietti az Az rendezőjét kérték fel a The Flash-film elkészítésére?

A Warner Bros. teljesen új stábbal vág neki a The Flash forgatásának, hiszen új rendezőt és új forgatókönyvírót is kapott a projekt.

595
The Flash

A Warner Bros. teljesen új stábbal vág neki a The Flash forgatásának, hiszen új rendezőt és új forgatókönyvírót is kapott a projekt.

A DC képregények és a világ egyik leggyorsabb szuperhőse rendkívül hányatott sorsot tudhat magáénak a Warner Bros. és a DC Comics filmes univerzumában. A The Flash címre keresztelt projektet többször is elhalasztották, és a rendezők is mindig leléptek. Most éppen John Francis Daley és Jonathan Goldstein páros köszönte meg, és távozott a stúdiótól, helyüket pedig Andy Muschietti a Stephen King adaptáció, az Az rendezője örökölte meg.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A Warner évek óta szeretné már tető alá hozni a Barry Allen / Flash szólófilmjét, de különböző okok miatt mindeddig erre nem került sor. Legutóbb mikor hallottunk a projektről, éppen Ezra Miller próbált nyomás gyakorolni a stúdióra, aki Grant Morrison képregényíróval közösen új szkript megírására vetemedett.

Csakhogy a stúdió visszadobta az általuk elképzelt történetet, s inkább egy nevesebb forgatókönyvíróra bízzák a sztorit. A The Hollywood Reporter megbízható forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy az ŰrDongó, Birds of Prey filmek íróját, Christina Hodson-t kérik fel a szkript megírására.

Korábbi pletykák szerint Miller tette lapátra Daley és Goldstein párost, mivel a színész egy sötétebb karaktert képzelt el a történetben, ellenben a rendezőkkel, akik inkább egy lazább, könnyedebb szólófilmet tudtak volna elképzelni Flashnek, ami végül konfliktushoz vezetett, és inkább távoztak. Most azonban úgy tűnik, hogy a stúdió a sarkára állt, s döntöttek a film sorsáról, ők mondták ki, hogy ki a rendező és ki írja a forgatókönyvet. Mindkét esetben remek döntés született, így kíváncsian várjuk mi sül ki belőle.

A The Flash munkálatai valamikor jövő év elején kezdődhetnek, legjobb esetben már januárban kamerák elé állhatnak a szereplők.

Andy Muschietti

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.